CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

M-am hotărât să vin în completarea unui articol precedent, despre cancer, pe care l-am scris cu ceva timp în urmă. Este un topic sensibil care necesită mai multă atenție, deoarece opiniile sunt contradictorii.

 

În cele mai multe cazuri, cancerul nu este mai periculos decât o simplă răceală. Problema cea mare o constituie clasificarea de către medicină a unei “probleme” drept cancer și protocoalele care o urmează. La aceasta se adaugă frica, deoarece este cunoscut faptul că cei mai mulți care au avut cancer nu mai sunt în viață! Dar din ce cauză? Nu din cauza cancerului ci a fricii, a extenuării, a “metastazelor” (care nu există, ele fiind reacții separate ale organismului rezultate din fricile noastre). Prin urmare, NU SE MOARE DE CANCER!!!

 

Dr. Ryke Geerd Hamer spune totul într-o singură frază: “Oamenii nu mor din cauza cancerului, și nici din cauza agenților patogeni, a virusurilor, bacteriilor… ci din cauza fricii și a epuizării.” Da! Adevărat! Se mai pot adăuga aici accidentele și tratamentele, intervențiile medicale. Nu vreau totuși să denigrez medicină, deoarece are și ea rolul ei. Iar sfaturile ei sunt demne de urmat de multe ori, în special în  cazuri de urgențe. Problema este perspectiva din care privește ea lucrurile!

 

Am vorbit ieri cu o bună prietenă și conversația avută cu ea mi-a dat ideea acestui articol. Mi-a zis că i s-au depistat unele “chestii” la colul uterin și, prin urmare, i s-au luat probe care au fost trimise la Cluj.  Rezultatele analizelor vor sosi în două săptămâni. Vă dați seama cum se poate simți un om în situația ei, nu?: “Dacă am ceva, dacă am cancer? De ce tocmai eu?”… Și frica este acolo instalată! Iar această frica are șansa să îi provoace unui om alte conflicte, metastaze! Am însă o știre bună! Bolile sunt aici să vină în ajutorul nostru, nu să ne distrugă! Mintea noastră e cea care o face! În momentul în care schimbăm modul de a privi situațiile de viață care ne-au creat bolile respective, ele nu își mai au rostul și sensul . Si efectiv se duc.

 

 

Când acea prietenă mi-a zis de problemele ei, am întrebat-o despre relația cu partenerul actual sau fostul – dacă a simțit cândva depărtare și indiferență din partea lui, dacă a simțit că este pe punctul de a-l pierde… “Așa este, mi-a zis. De unde știi?”. „De unde știu? Din simptomele tale o știu” – i-am răspuns. Pentru că atunci când o femeie are această trăire (posibilitea pierderii partenerului), colul uterin se ulcerează, realizând astfel o gaură mai mare. Această apare pentru a putea prinde mai bine capul penian – să-l poată ține acolo, să nu îl scape – de aici nuanța sexuală a conflictului. 

 

La rezolvarea conflictului, când relația își revine ori femeia s-a împăcat cu gândul că își va pierde partenerul, țesuturile se refac, cu o edemă de vindecare, având deseori și sângerări. În interiorul acelui edem vor fi prezente unele proteine mai interesante (urâții virusuri HPV) care au tocmai rolul de a reface țesuturile. Existența acestor proteine va fi diagnosticată ca și cancer de col uterin! 

 

Faza de vindecare este puțin neplăcută, incomodă.  Apar sângerări, mâncărimi, usturimi, inflamație, sensibilitate, mici dureri. Dar acesta este procesul natural de vindecare. Dacă ești conștientă de acest lucru și nu îți mai faci alte conflicte, o să treci cu bine peste situație și o să te vindeci în totalitate. Problema cea mare este că suntem speriați că avem ditamai cancerul, invaziv, cu metastaze. Astfel, în frica cea mare, urmezi protocolul medical – adică extirparea întregului sistem genital. De atunci încolo, adio organe responsabile de producerea de hormoni feminini. Poate chiar adio viață, tocmai din cauza fricilor și a conflictelor rezultate din aceste cauze.

 

Această, așa numită boală, apare în ultimul timp foarte des în rândul fetelor aflate la începutul vieții sexuale. Este din cauza “educației” medicale, care le avertizează și bagă în ele frică că partenerul s-ar putea să fie purtător al virusului HPV în stare latentă. Iar dacă îl contactează (pe virus), fac cancer de col uterin și s-ar putea să și moară din cauza asta. Acest lucru va fi trăit conflictual de către multe fete, făcând astfel o ulcerare a colului uterin. Iar după ce are loc contactul sexual și văd că frica lor a fost nefondată, vor intra în faza de vindecare a ulcerarii. Iar această va fi depistată și diagnosticată ca și cancer! Frumos, nu? Cunosc și o zicală: “De ce ți-e frică nu scapi!” Atunci ce sens are frica?

 

 

În final, mă adresez “public” acestei prietene: „Draga mea! Ai avut un conflict cu nuanță sexuală. Te-ai temut că o să îți pierzi partenerul! În momentul în care relația voastră a luat o turnură bună, favorabilă așteptărilor și nevoilor tale, nu ai mai avut nevoie să îți ulcerezi colul uterin pentru a-l putea prinde bine pe “nemernicul”, să nu îți scape. Iar acum ești tocmai în faza de vindecare, cu edem, în prezența unor proteine (virusurile HPV), cu rol în refacerea țesuturilor. Te rog să nu îți faci probleme! Nu te gândi acum la rezultatul analizelor. Iar cel mai important este să nu îți faci alte conflicte. Nu ai mai mult decât un fel de herpes pe colul uterin – lasă-l să se vindece! Acesta este sfatul meu și nu o obligație, te rog să faci așa cum simți. Dar în luarea deciziei, să îți aduci aminte de ce ți-am spus eu odată.”

 

P.S. Acest articol a fost scris în 23.04.2013. În conformitate cu cele povestite atunci de această prietenă a mea (numele ei este Corina) și pe baza celor învățate de mine în domeniul noii medicini germanice, i-am calculat faptul că va fi complet vindecată până pe 1 iulie. Azi 28.06.2013 am sunat-o și femeia este complet vindecată! Am aflat de la ea că nu a urmat niciun tratament, decât ceva unguente pentru indispoziția pe care o avusese și nu s-a operat… Ce naiba s-o fi întâmplat acolo???

 

Cu drag, Paul

___________________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău că să afli din timp când postez ceva nou. Că semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metodă Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  

Cancerul De Col Uterin – O Simplă Infecție!

08 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

Articolul următor:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!