CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Acest articol este dedicat special bărbaților. Este legat de una dintre fricile lor cele mai mari, aceea de a nu mai fi bărbat în sensul potenței. 

 

Fiecare bărbat trăiește această frică. Iar, odată cu înaintarea în vârstă, aceasta se intensifică. Nu e de mirare, când ești cu un partener de zeci de ani și se instalează monotonia și, odată cu ea, scăderea libidoului, a chefului, a poftelor… Scăderea potenței se datorează în general acestor motive și nu bătrâneților. De acest lucru se leagă într-un fel problemele de prostată, despre care voi vorbi în continuare.

Funcția biologică a prostatei este, pe de-o parte de supapă a uretrei în ce privește lichidul seminal, iar pe de altă parte de glanda producătoare de hormoni. Prin urmare, conflictele biologice ce determină modificări la nivelul prostatei sunt legate de aceste funcții ale ei.

 

 

Mai exact, este vorba despre o așa-zisă îmbucătură de natură sexuală. De exemplu, în cazul în care un bărbat mai vârstnic este părăsit de femeie pentru un bărbat mai tânăr. Dacă nu poate nicicum să treacă peste acest lucru, conflictul de indignare ii va produce modificări la nivel de prostată.

 

Alte exemple ar fi, îngrijorarea în legătură cu nereușirea procreării sau rivalizarea cu femeia, în cazul în care bărbatul respectiv se simte neputincios, nu destul de bărbat. Această situație poate interveni în special după andropauză dar și înainte, în cazul dereglărilor hormonale.

 

Modificările ce au loc pe perioada cât se trăiesc aceste conflicte de indignare de natură sexuală (numită perioada activă a conflictului) se manifestă prin proliferare de celule la nivelul prostatei, diagnosticate ca tumoare sau adenocarcinom.

 

Odată cu rezolvarea conflictului, această tumoare urmează a fi descompusă cu ajutorul microorganismelor. Dar, din cauză că se formează acea edemă de vindecare, prostata va crește în proporții, va fi imflamată și purulentă datorită ciupercilor care o descompun. Iar urina, prin care se efectuează eliberarea de aceste resturi, va fi tulbure, urât mirositoare și deseori cu sânge.

 

 

Iar acesta este în general momentul depistării așa-zisului cancer de prostată, în faza de conflict activ proliferarea făcându-se asimptomatic, pentru a nu fi împiedicată în vreun fel posibilitatea rezolvării conflictului.

 

Pentru a se opri proliferarea de celule, trebuie în primul rând, rezolvat conflictul, această proliferare oprindu-se chiar în acel moment.

 

La o tumoare mai mare de 3-4 cm este recomandată intervenția chirurgicală de îndepărtare a tumorii (și doar a tumorii, nu și a prostatei!!!) pentru că descompunerea ei ar dura destul de mult (din cauză că și perioada conflictuală a durat mult) și ar fi destul de neplăcută. În cazul unei tumori mai mici, care nu provoacă complicații (la urinare, de exemplu), este bine a se lăsa procesul de vindecare să își urmeze drumul său natural și firesc.

 

Bineînțeles că rezolvările în Noua Medicină Germanică nu sunt și nu vor fi niciodată generalizate, de tip șablon, ci individualizate, de la caz la caz, tocmai de aceea soluțiile se pot da doar separate pe fiecare caz!

 

Aș dori ca acest articol să fie citit de câți mai mulți bărbați deoarece, prin înțelegerea modului funcționării acestei minunate mașinării biologice care este corpul nostru, ajungem să nu mai credem în Bau-Bau și în poveștile cu Harap-Alb și Ileana Cosânzeana.  Frica implementată pe toate căile (școală, reclame, media, etc) că, odată cu înaintarea în vârstă, este aproape imposibil de a nu avea probleme și chiar cancer de prostată… devine astfel inutilă și fără sens. 

 

 

cu drag, Paul

_____________________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metoda Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere. 

 

Cancerul De Prostată – Spaima Bărbaților

08 iunie 2022
Vezi si:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!