CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Cum poți face să scapi de bisturiu?

 

E foarte groaznic când ne moare cineva drag… Câte întrebări de genul “DE CE?” și “DACĂ?” ne punem atunci, mai ales când moare de tânăr(ă). Să nu mai vorbim de suferința care urmează… 

 

Așa a fost și în cazul unei prietene de-a mele care și-a pierdut o mătușă acum câțiva ani. Era mătușa ei cea mai dragă, care a plecat dintre noi tocmai din cauză că a fost răpusă de cancer de sân.

 

Păcat că nu am avut atunci toate cunoștințele despre funcționarea biologicului pe care le-am acumulat între timp. Cu siguranță mătușa ei ar fi fost și astăzi printre noi, nu doar vie, dar chiar vindecată…

 

Știu că sună incredibil, imposibil pentru mulți dintre noi. Așa a fost și pentru mine până acum câțiva ani. Înainte, credeam și eu fără dubii în medici. De aia au studiat ei zeci de ani – ca să ne vindece, să ne salveze, nu? Problema cea mare este că ei au învățat programa impusă. Din păcate, știința medicală actuală se ocupă în marea majoritate doar de atenuarea simptomelor prin medicație și nu de cauze.

 

Și totuși, vindecarea adevărată vine doar din noi, din interior – prin rezolvarea problemelor care au dus la bolile noastre, prin schimbarea modului nostru defectuos de a vedea și interpreta lumea și viața. Pe lângă acestea, eventual ajutați și impulsionați de către acești medici din exterior. În măsură ce ajutorul lor nu constă în ascunderea simptomelor prin diverse chimicale care ne fac mai mult rău decât bine, ci mai degrabă prin sfaturi bine direcționate și medicații mai prietenoase.

 

Dar să revin la ce i s-a întâmplat respectivei mătuși. Nici măcar nu împlinise 30 de ani când a observat ceva nereguli la sân. Frica bineînțeles că a făcut-o să meargă la un medic. I s-au făcut analize și s-a constatat cu stupoare că avea carcinom ductal invaziv, dacă bine îmi amintesc, adică cancer. Au urmat o grămadă de protocoale, dintre care, primul a fost îndepărtarea urgență a sânilor. Iar ea, neștiind o altă variantă, s-a supus operației. Au urmat citostaticele, razele. Între timp mai făcuse “metastaze” la vertebrele toracice și la plămâni. Iar de ziua ei a avut un cadou sumbru: MOARTEA!

 

O pierdere enormă și e mare păcat, deoarece ca mulți alții, nici ea nu ar fi trebuit să moară… pentru că era într-o simplă fază de vindecare. Iar extirparea sânilor i-a provocat autodevalorizare profundă în acea zonă, care a dus la necrozarea oaselor, diagnostică ca și “metastază”. Apoi, intervenind frica de moarte, plămânii au reacționat la emoțiile ei prin proliferare de celule (că să aibă mai mult aer, să poată să rețină mai mult aer), diagnosticată ca și încă o “metastază”. 

 

Nici măcar nu se pune problema de ce majoritatea femeilor care fac acest cancer, fac tocmai aceste metastaze.

 

Conform Medicinei, există două tipuri principale de cancere de sân, celelalte fiind foarte rare.

 

 

Primul tip de cancer este cel al ductelor mamare. Acestea fiind acele canale care pornesc din sfârcuri și fac legătura cu glandele mamare. Dacă femeii (în general) îi lipsește cineva, ar vrea să îl strângă în brațe (pe partener), ar dori că relația să fie bine, ori îi este frică că această apropiere fizică sau sufletească nu mai e la fel, organismul va răspunde, ca și o reacție de supraviețuire, prin ulcerarea ductelor mamare. Este ca și cum ar vrea să lărgească lumenul ductelor pentru ca laptele să se poată scurge mai ușor în afară, ca să îl poată oferi celor dragi. Iar dacă conflictul ține o perioadă mai îndelungată, ductele ajung să se și scurteze producând astfel (în decursul a minim o jumătate de an) așa-zisul sfârc căzut în interior. 

 

Aceste simptome nu prea sunt luate în serios, ele nefiind însoțite de durere, deoarece în perioada activă (până nu se rezolva conflictul în sine) organismul va induce o “paralizie” senzorială locală, rămânând asimptomatică. La rezolvarea conflictului, când femeia își dă seama că s-au împăcat cu partenerul, sunt bine, au din nou apropierea sufletească de dinainte, îmbrățișarea plină de iubire și orice alt sentiment asemănător, ea se liniștește și își rezolvă conflictul. Iar odată cu aceasta, pornește faza de vindecare, caracterizată prin procesul de refacere a ulcerării ductelor. Acestea se acoperă cu un edem de vindecare, sub care va exista un lichid care va umfla puțin locul respectiv.

 

Fiind vorba de niște canale foarte înguste, ele pot închide, bloca foarte ușor lichidul ce ar trebui să se scurgă prin acea zonă. Astfel producând numitele chisturi intraductale care nu sunt de fapt chisturi ci doar lichid (apă) blocată. În cazurile des întâlnite, în care o femeie observă că i-a dispărut chistul intraductal de la o zi la alta, de fapt doar s-a deblocat lichidul din aceste ducte.

 

 

În perioada de vindecare (post-conflictuală) se poate observa o cicatrizare, o inflamație a sânului, interpretată de către medicină ca și carcinom ductal mamar scuamos. De la aceasta, medicina spune că se ajunge rapid la bisturiu  ca nu cumva să se “propage” acest “urât” cancer. În realitate, aceasta este simpla vindecare a unui conflict prin care se refac ductele mamare ulcerate și atrofiate.  

 

Al doilea tip de cancer este cel al glandelor mamare (citește articolul aici). 

 

Dar, înainte de a trece mai departe, aș dori să adaug un lucru foarte important. Tipul de emoții care duce la o anumită boală, în acest caz la cancerul de sân, de cele mai multe ori este “ales” în mod inconștient de către creierul nostru – că doar nimeni nu vrea să se îmbolnăvească. Aceasta este ales în funcție de mai mulți factori, printre care:

  • tipul de caracter

  • modul nostru de a vedea lumea

  • condiționările de tot felul, inclusiv și mai ales cele venite din familie.
     

Ca exemplu concret în acest sens, este situația exemplificată în filmul despre Noua Medicină, în care au fost concediate 5 persoane de la locul de muncă. Aici, fiecare “face” o altă boală, potrivit interpretării conștiente sau inconștiente de către fiecare în parte, depinde de situația de viață a fiecăruia. 

 

Ce ar avea de făcut cineva în cazul unei asemenea probleme, cât și în cazul oricărei alte probleme legate de sănătate? Păi, în primul rând, informează-te, caută, încearcă alte metode de vindecare mai puțin brutale, fără să nu uităm totuși rolul medicinii clasice în caz de urgențe unde își face extraordinar de bine treaba!

 

Există multe terapii alternative în care sunt mii de exemple de vindecări miraculoase. Eu, bineînțeles, îți recomand un medic alopat sau terapeut specializat și în Noua Medicină. El/ea va ști că problemele tale vin de la trăirile, emoțiile tale refulate și de la situații conflictuale neîncheiate. Va lucra cu tine în prima fază la acest nivel pentru că, odată încheiate socotelile aici, organismul va ști că transpunerea lor (a trăirilor, emoțiilor) în plan fizic nu își mai au sensul. 

 

Cu drag, Paul

________________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT – Metoda Focus Pdf.

Cancerul Ductelor Mamare

08 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

Articolul următor:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!