CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Motivele apariției cancerului

 

În articolul precedent, “Cancerul Ductelor Mamare”, am discutat despre primul tip de cancer al sânilor – și anume cel al ductelor mamare, care este cel mai des întâlnit.

 

Al doilea tip de cancer la sân este cancerul glandelor mamare. Aceste glande, după cum bine știm cu toții, au funcția (rolul biologic) de a furniza laptele necesar noului născut. Aceea ființă neajutorată care are nevoie de îngrijire – de grijă din partea mamei – căreia trebuie să i se asigure supraviețuirea. Prin urmare, conflictul care pornește proliferarea de celule ale glandelor mamare este unul de acest tip, cu conținut emoțional de îngrijorare pentru copil, părinți sau partener și pentru alte persoane apropiate. Însă și conflictul de ceartă are la bază tot îngrijorarea. 

 

Exemple ar fi cazurile în care unei persoane i se îmbolnăvește copilul sau are un accident, ori are probleme existențiale. Adică, dacă persoana respectivă trăiește conflictual îngrijorarea pentru soarta sau bunăstarea schiopatanda a respectivului copil, părinte sau partener. În aceste cazuri, organismul întră într-o reacție prin care încearcă asigurarea supraviețuirii prin furnizarea laptelui necesar ființei pentru care ne facem griji. Cu cât sunt mai intense trăirile de îngrijorare, cu atâta va fi proliferarea de celule ale glandelor mamare mai accentuată, mai rapidă, pentru a asigura cât mai rapid laptele necesar celui care are nevoie de el.

 

În cazul certurilor dintre parteneri, conținutul emoțional care produce această proliferare, este dorința de a avea grijă de partener – de a-l calma, a-l liniști, a-l face să tacă, să nu mai “plângă” precum copilașul.

 

 

Deci, în faza activă, pornește această proliferare de celule – pentru asigurarea laptelui necesar persoanei pentru care ne facem griji, care “are nevoie” de el – care va apărea și va fi diagnosticat ca un carcinom adenoid solid în formă, aspect de conopidă. Odată conflictul rezolvat, nu va mai fi necesară proliferarea de celule. Astfel aceasta se va stopa și din acel moment va porni procesul de vindecare prin descompunerea tumorii de către ciuperci (fiind un țesut mezodermal). În cazul în care persoana a luat înainte antibiotice care i-au distrus din organism aceste ciuperci cu rol în descompunerea tumorii, tumoarea se va închista. Iar în aceste condiții va fi diagnosticată, odată descoperită, drept un cancer benign.

 

Lateralitatea biologică are o foarte mare importanță în Noua Medicină Germanică. Dacă vorbim de o persoană dreptace, îngrijorarea în legătură cu partenerul – și anume: tată, unchi, frate, soră, vecin, poștaș, coleg, etc. (în afară de mamă sau copil ) – se va manifesta în sânul drept. Iar îngrijorarea în legătură cu mama sau copilul (aici poate să între și un animal de casă pentru care ai emoții ca și pentru copilul tău) în sânul stâng. 

 

Mama și copilul constituie o categorie aparte, deoarece pentru un copil, singurul lucru fix din viața lui este mama ( asta ar fi bine să o știe și bărbații ). Iar acest lucru e valabil și invers – bărbații pot să vină și să meargă dar copilul unei femei tot copilul ei rămâne! 

 

În cazul unui stângaci, lucrurile stau exact invers: conflictul de îngrijorare în legătură cu partenerul se va manifesta în sânul stâng, iar cel mamă-copil în sânul drept. 

 

Parcă natura a separat aceste lucruri legate de lateralitate. Tocmai pentru a ne da seama mai bine de natura conflictelor și ca să nu se producă în ambele părți ale organismului aceste modificări, reacții, care ar periclita supraviețuirea speciei umane.

 

Ca și o paranteză aș adăuga că aceste lucruri, legate de lateralitatea biologică, nu sunt cunoscute (voit sau nu) de către medicină clasică.

 

 

 Nici nu ne dăm seama cât de des facem un mic “cancer” de sân! O femeie la 20 de ani poate să fi trecut, până la acea vârstă, de 10-20 de mici “cancere”. De câte ori nu ne-am îngrijorat în viață și am trăit-o conflictual? Ba ne îngrijorăm pentru cățelul nostru, ba pentru bunica bolnavă, ba ne-a lipsit tatăl plecat la lucru în străinătate, ba ne-am îngrijorat că nu mai suntem iubiți de partener. Problema apare în cazul descoperirii accidentale sau la analizele de preîntâmpinare. Ori când îngrijorarea a fost trăită la un nivel la care a produs o proliferare exagerată, simțită, vizibilă, devenită incomodă, stânjenitoare. Și nu vreau să continui cu ce se întâmplă apoi, în această direcție, o știți toți, din păcate… 

 

DECI! Creierul nostru este un computer superperformant care preia informația brută și ia măsurile necesare pentru asigurarea supraviețuirii în orice situație. Acestea creează bolile care de fiecare dată au un rol specific și nu sunt niciodată fără sens. Tocmai de aceea, interpretările de genul – “am primit boala asta de la mama sau de la tata” sau “de ce Doamne mi-ai dat tocmai mie această boală?” – sunt ridicole. 

 

 

Singurul care este conștient de prezent, trecut sau viitor, de realitate, care știe dacă suntem într-un vis sau nu, ori ne amintim anumite lucruri ori chiar suntem acolo este CONȘTIENTUL nostru. El e singurul care poate să schimbe acest curs al vieții, al bolii. Dacă nu suntem conștienți, creierul își face doar datoria, de a ne ține în viață. De aceea pornește aceste reacții, el neștiind, în cazul de față, că partenerul nostru nu are în mod real nevoie de lapte, percepând doar îngrijorarea noastră legată de el. În schimb dacă conștientizăm această îngrijorare, vorbim despre emoțiile noastre și ne rezolvăm problemele acolo unde se poate, nu vom îngădui conștient pornirea acestui proces.

 

De exemplu, modul incorect de a povesti un eveniment, prin care o să pornești un program biologic de supraviețuire (o boală), ar suna cam așa: “Uite ce mi-a făcut idiotul asta în fața familiei”. În timp ce modul corect ar suna cam așa: “mă simt atât de umilit din cauză că acest om și-a bătut joc de mine în fața familiei”. 

 

Prin urmare, fă un lucru important pentru ține și pentru sănătatea ta! De fiecare dată când nu te simți bine, în armonie cu viața, când lucrurile nu sunt în ordine, nu sunt cum ai vrea tu să fie, vorbește despre emoțiile tale, trăirile tale, nu doar să povestești faptele. Iar prin acest lucru, te detașezi emoțional de situația care a creat emoția (emoțiile) respectivă și nu va mai porni procesul de îmbolnăvire, programul biologic de supraviețuire (în termenii Noii Medicine Germanice).

 

Cu drag, Paul

_____________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metoda Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.

 

Cancerul Glandelor Mamare

08 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

Articolul precedent:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!