CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Cu mulți ani în urmă, prin clasa a IX-a, am avut ocazia să mă întâlnesc de aproape cu hepatită, când s-a îmbolnăvit un bun prieten de-al meu. Știam că este la spitalul de boli infecțioase.  Doar auzind de acea secție mă făcea să mi se zbârlească părul.

 

Trebuia să îl vizitez, dar eram îngrozit să întru în acel spital. Îmi treceau prin gând o grămadă de scenarii de groază în legătură cu ce mi s-ar putea întâmpla dacă contactez vreo boală “urâtă” din acel spital. Mi-am luat totuși inima în dinți și l-am vizitat.

 

Când l-am văzut cum arată, tot galben, palid și slăbit, mi-a fost greu să dau chiar și mâna cu el. Mai ales știind despre această boală că, odată contactată, nu mai scapi de ea niciodată. Și că o să ai tot timpul probleme cu ficatul. 

Să nu mai zic de ceremoniale de “dezinfectare” prin care am trecut după ce am ajuns acasă. Uitându-mă în urmă, nu pot decât să râd gândindu-mă la acele faze… 

 

 

Abia recent aveam să aflu cât de fals am fost informat și ce înseamnă de fapt hepatita. Cât despre prietenul meu, pot să zic plin de satisfacție, că a trecut cu bine peste boală și nici nu urmă de hepatită de atunci. 

 

Ductele hepatice să ți le închipui ca pe niște canale prin uriașul ficat (care este cel mai mare organ intern al omului, știai?). Ele au rolul de a aduna sucurile gastrice din țesuturile interne ale ficatului și de a le direcționa spre duoden.

În cazul unei supărări (enervari, neplăceri, furii, abuz, necinste) – în legătură cu o posesie sau proprietate – cauzate de un lucru sau o persoană pe teritoriul propriu, va fi înțeleasă de către creier ca și imposibilitatea sau dificultatea digerarii acelui lucru. Ca urmare a acestui fapt, va comanda o subțiere prin ulcerație a pereților ductelor hepatice.

 

În consecință, se va produce o lărgire a acestor ducte, sensul biologic fiind de a înleșni circulația fierei, ducând astfel la o digestie mai ușoară. Această ulcerație se va produce pe toată perioada activă a conflictului. Până ce nu este rezolvat conflictul, va avea ca simptome dureri, împunsături, spasme perceptibile în acea zonă; spre deosebire de cancerul de ficat care este asimptomatic (precum am povestit în articolul precedent).

 

După ce am vorbit în articolul precedent despre cancerul la ficat, acum e momentul să îți vorbesc despre o altă componentă a ficatului. Și anume, despre ductele hepatice, care reacționează la conflictele de supărare teritorială – în faza activă prin ulcerații însoțite de dureri. După rezolvarea confictului, ductele se vor regenera la grosimea lor anterioară și nu se vor depune straturi suplimentare, ca de exemplu, în cazul venelor.

 

Partea bună este că, odată cu rezolvarea conflictului – cu împăcarea și renunțarea la resentimentele legate de acea supărare teritorială – durerile, spasmele încetează brusc. Ele vor reveni pentru o foarte scurtă perioadă pe la jumătatea perioadei de vindecare, în așa numită criză epileptică, pentru ca apoi să înceteze definitiv.

 

Pe perioada crizei epileptice (epileptoide), ductele hepatice au o grosime de vreo jumate de milimetru. Din cauza edemei de vindecare în care sunt învelite, pot ajunge la o grosime de câțiva milimetri. Ca urmare a acestui fapt, fierea produsă de ficat, nu o să poată trece prin aceste ducte și se va bloca. Aceasta va produce tensiune care va determina refiltrarea fierei în celulele ficatului. Astfel ajungând în circuitul sanguin, fapt care va avea ca rezultat final niște simptome vizibile, și anume îngălbenirea pielii și a ochilor. Aceasta este gălbenarea, în limbaj popular. 

 

Deci, atunci când cineva are gălbenare, este în faza de vindecare. Pasul următor ar fi să căutăm care a fost conflictul care l-a dus în acea stare. Motivul pentru care o facem, e doar pentru a preîntâmpina să mai cadă încă o dată în aceeași greșeală – nu pentru a ajută vindecarea actuală. 

 

Un rol important îl joacă aici virusul hepatitei (A, B, C, D, E, etc), care, de fapt, nu este un dușman al nostru, cum am fost învățați. Acest virus se consideră a fi “cauzatorul” bolii, deoarece el va fi întâlnit la fața locului de fiecare dată. Este exact că și în cazul pompierilor care se află întotdeauna în locul unde este un incendiu. 

 

Acest virus al hepatitei are totuși un rol foarte important în regenerarea ductelor hepatice. Încercarcarea de a-l opri să-și facă treaba, cu tot felul de antibiotice, nu face altceva decât să prelungească procesul natural de vindecare. De extirpat, nu o să îl putem niciodată. El se află în noi, în fiecare din noi! Și va fi activ doar în aceste cazuri, când trebuie să refacă ductele hepatice ulcerate în urmă conflictelor de supărare teritorială.

 

Frica de acest virus este doar rezultatul informării eronate sau a dezinformării. Mai pot fi și interpretările date de existența lui la fața locului, de fiecare dată când se pune problema vindecării ulcerațiilor amintite. După terminarea procesului de vindecare, acest virus dispare fără urmă, de bunăvoie, și nu va mai putea fi depistat la nicio analiză. 

 

Prin asta se demonstrează încă o dată, că existența unui virus în organism este urmare a unui proces condus de către creierul nostru.

 

Cum Să Eviți Hepatita? 

Ca să nu faci gălbenare, fii atunci atent la supărările și enervările tale, ca să nu devii “galben de furie”, precum o zice zicala populară! Iar, dacă totuși ai făcut-o, adu-ți aminte că ești într-o fază de vindecare și că nu ai primit-o de la nimeni ci tu ți-ai creat-o, neștiind aceste lucruri. 

 

 

De multe ori, este greu să acceptăm lucruri de acest gen, cum ca “eu sunt singurul vinovat pentru soarta mea”. Este mai simplu să dăm vina pe alții, pe soarta, pe vreme, etc. 

 

În acest mod, ne spălăm pe mâini, ne punem într-un sac mare problemele noastre și le aruncăm în brațele medicilor, popilor, primarului, președintelui. Și așteptăm că aceștia să ne salveze. Dar salvarea oricum nu va veni niciodată de la ei. Ea poate veni doar din tine pentru că tu ai o putere fără limite, tu ai puterea să fii bolnav dar și sănătos. 

 

Cu drag, Paul 

_____________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metoda Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  

Când Și De Ce Facem Hepatită?

09 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!