METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!

 

Du-te la:

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

AFLĂ MAI MULTE

Vezi și:

09 iunie 2022

Cel Mai Puternic Instrument De Control Și Manipulare

Ce-ar fi să te trezești într-o dimineață și să realizezi că toată realitatea pe care o știi este o minciună? Să afli că tot ce ai învățat de când erai mic, ți-au fost băgate în cap ani și ani de zile de surse credibile pentru tine. Venind din partea anumitor autorități – părinți, profesori, școală, guvern, biserică, medic, etc, – ele ți-au creat o realitate nepusă la îndoială pentru tine. Te-ai gândit la asta vreodată? Pentru că eu am pus la îndoială aceste convingeri. 

 

Pare atât de real, așa-i? Dar oare chiar să fie adevărat tot ce ni se implementează? Oare e așa cum vor ei să credem? Ori totul se află doar în mintea ta? Oare chiar sunt aceste “adevăruri” dovedite? Care este realitatea? Cum ar trebui să te raportezi la ce se întâmplă în jurul tău? Cui ar trebui să dai dreptate? Pentru ce să lupți și alături de cine? 

 

Ți-ai pus aceste întrebări vreodată, ori doar ai crezut că deții adevărul? Poate te-ai identificat total cu realitatea proprie creata de alții pentru tine – ținând de ea cu dinții, până la moarte. Această “realitate” este influențată de cel mai răspândit instrument de control și manipulare, și anume FRICA. 

 

 

Să luăm ca exemplu conceptul de contagiozitate. Acesta este unul pe baza căruia ni se creeza tot felul de frici. Pentru a intensifica această stare, ne sunt impuse o grămadă de restricții. Au apărut și pandemiile, deja de un secol, ca mai apoi să vină “salvatorii” cu vaccinuri.  Dar vaccinurile chiar au salvat oameni? Ori sunt folosite că cel mai perfid mod de manipulare și control al populației, dar și de îmbogățire?

 

Chiar există contagiozitate? Ori doar ți-ai creat acea iluzie?

Eu, de exemplu, pot demonstra inexistența ei în orice moment! Pot să intru în cel mai periculos loc din spitalul de boli infecțioase și ies teafăr. Îl pun pe orice om gripat să strănute ori să tușească spre mine, fac sex cu cineva cu o boală venerică, chiar și HIV, și îți garantez că nu pățesc nimic. Toate astea le-am încercat de mai multe ori, ca să fiu sigur că nu mă înșel. Cel mai sigur și nemanipulant mod de a-ți crea realitatea și de a avea o viziune clara asupra lucrurilor este experiența directă!

 

 

Uită-te în jurul tău și gândește-te mai în profunzime la ceea ce se întâmplă. Lumea în care trăim nu e tocmai ce pare, nu e un loc rău. Credem acest lucru deoarece Matrixul care ne creează realitatea a fost structurat în acest fel, folosind cel mai puternic intrument de manipulare: FRICA! Știrea bună este că ne putem elibera de FRICĂ. Iar în acest caz, Matrixul își pierde puterea asupra ta! 

 

Sper că această informație te ajuta să privesti lucrurile diferit si sa scapi de frica. Dacă ai nevoie de îndrumare și simți nevoia de mai mult sprijin în acest proces, nu ezita să mă contactezi. Sunt aici pentru tine!

 

Cu mult drag, Paul

__________________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metodă Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  

DESCARCĂ GRATUIT

COPYRIGHT © 2023 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

Contact:

CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996