Daca te-ai hotarat in legatura cu consultatia, te rog, inainte de toate, sa iei legatura cu mine pentru a stabili data si ora la care sunt disponibil. Doar inregistrarea si plata in avans
iti va garanta disponibilitatea.

La inregistrare, introdu numele si emailul in primul formular, pentru a primi direct pe email informatii legate de consultatie, iar mai apoi completeaza cu mare atentie al doilea formular (anamneza), pentru a avea toate informatiile de care am nevoie, incat sa iti pot oferi cele mai bune solutii pentru problemele tale! 🙂

IMPORTANT !

 

Consultatiile mele nu sunt axate 100% pe simptom, pentru ca nu asta este ideea. Frica, fuga si lupta cu simptomul agraveaza si cronicizeaza simptomul!!! Din pacate, am fost fals invatati ca boala e totuna cu simptomul, care e ceva rau, periculos, iar medicina asta face: impune frica si incepe sa lupte cu simptomul pana la moarte.

Orice problema de viata ori de sanatate nu reprezinta decat un semnal de alarma care te atentioneaza ca ceva nu este ok in viata ta, ca nu esti pe drumul bun. Ai fost adus in acest punct, la bolile tale, la simptomele tale, de catre tine insuti, prin tot ce reprezinti tu, prin felul tau de a fi si de a vedea lumea, de a reactiona, prin convingerile tale nu tocmai corecte si prin programele de supravietuire mostenite de la ascendentii tai.

Ceea ce nu stii este ca esti la o stare de echilibru perfecta, asa cum esti in acest moment, cu toate simptomele tale, in ceea ce priveste viata si adaptarea ta. Si asta inseamna vindecare: sa intelegi acest lucru si sa faci marea schimbare in constiinta! Pentru ca la un nivel de constiinta diferit, simptomele tale obtinute la un alt nivel de constiinta, nu mai au sens. Revii astfel la un alt nivel de echilibru, cel optim, de sanatate perfecta.

ASTA se numeste vindecarea vietii, care este un proces ce tine toata viata... Iar simptomele vor disparea cand vor trebui sa dispara, cand nu vor mai avea sens existential, cand ti-ai invatat lectiile...

Cam despre asta este vorba in cursurile mele, in terapiile mele, in taberele mele: despre vindecarea constienta a vietii... Si tocmai de aceea, nu este suficienta doar terapia cu mine si as dori sa parcurgi si cursurile, pentru ca toate acestea la un loc iti vor oferi pachetul de care ai nevoie pentru aceasta noua intelegere transformatoare si vindecatoare.

Succes in vindecare, succes in acest proces!

 

 

Consultatia costa 699 lei si contine 1.5 ore consultatie (300 lei) + Curs NMG (599 lei)
 

Bonusurile mele valabile:

- pachet full: Consultatie 2*1.5 ore (599 lei) + Curs NMG (599 lei) + Curs CHM (149 lei)= 1.198 lei

- pachet cursuri: Curs NMG (599 lei) + Curs CHM (149 lei) = 648 lei

- persoane invitate la cursul NMG = 100 lei reducere pentru fiecare persoana

- reducere pensionari = 100 lei la Consultatie si 50% la Cursul NMG

DATELE BANCARE:
Beneficiar cont: CHL TOTAL TRANSFORMATION SRL
CUI: 42361884

Nr cont lei: RO87BTRLRONCRT0544209801
Nr cont euro: RO37BTRLEURCRT0544209801
Detalii plata: CONSULTATIE
Pret: 699 lei/145 euro  sau  1198 lei/250 euro

Iti ofer mai jos 2 optiuni de plata. Solutia de preferat ar fi sa ai Internet banking. In acest caz, te invit sa folosesti datele bancare pe care le gasesti aici mai jos si sa efectuezi plata prin programul tau bancar. Daca nu ai Internet banking, te invit sa folosesti optiunea securizata de la STRIPE, apasand pe unul din butoanele rosii de mai jos. Pentru o intelegere si transformare mai profunda, recomand totusi a se opta pentru pachetul FULL, care mai contine cursul "BAZELE VINDECARII HOLISTICE"(599 lei) si "CHM-ATITUDINE"(valoare 149 lei - BONUS, deci gratuit)

ACHIT CONSULTATIA

ACHIT PACHETUL FULL

Incepand cu 2012, viata mea a insemnat o munca continua. Cauzele Emotionale Ale Bolilor, Recall Healing, NLP, Hipnoterapie, Life Coaching, Kabbalah, Spiritualitate sunt domeniile de baza care m-au transformat in ceea ce sunt AZI.

 

Pentru a putea ajuta pe cineva, in primul rand, trebuie sa faci o munca colosala cu tine. Iar sutele de consultatii avute si-au spus si ele cuvantul in calitatea consultatiilor prezente.

 

Daca insa cauti o pastila minune, aici nu o vei gasi. Eu te invat calea iesirii din impas, dar nu o voi face in locul tau. Pot doar sa spun ca altii au inteles si au implementat cu succes ceea ce au primit de la mine!

 

Succes!  

PROGRAMEAZA
O CONSULTATIE

COPYRIGHT © 2021 - Paul Costea
TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCA
GRATUIT

DONEZ

Iti place munca mea? Ma poti sprijini cu o donatie. Orice suma ma ajuta sa pot continua pe acest drum, sa pot oferi valoare oamenilor, sa ii ajut in evolutie, transformare, vindecare! :)

CHL TOTAL TRANSFORMATION SRL
Sanmartin, Bd Felix Nr.393
J05/486/2020
CUI: 42361884
NR CONT: RO87BTRLRONCRT0544209801

 

email: contact@paulcostea.ro

tel.: +4 0771 527 996

PASUL 1: Introdu aici numele si emailul:

PASUL 2: Introdu aici datele de facturare:

PASUL 3: efectueaza plata: