CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Problemele care apar în viața ta iți pot aduce frustrări și supărări. Rămâi blocat în situație pentru că nu știi cum să le faci față sau cum să ieși din ele. Însă probabil ce nu știi este că aceste trăiri pot să-ți afecteze grav colonul - tocmai din cauză că nu știi cum să le gestionezi. 

 

După cum se știe, medicina clasică tratează cancerul de colon cu citostatice și radiații - cu mai mult sau mai puține reușite. Însă vestea bună este că poți scăpa de cancer pe cale naturală - fară niciun fel de medicamente - cu Noua Medicină Germanică (NMG). De ce? Ea te învață funcționarea biologică a colonului și gestionarea emoțiilor sau a trăirilor tale. Astfel, vei ști cum să eviți conflictele care te duc la boală. 

 

Dacă vrei să afli mai multe despre funcționarea biologică a colonului și conflictele la care răspunde, îți recomand să citești articolul meu despre cancerul de colon în întregime aici - “Cum să gestionezi frustrările și supărările tale ca să eviți cancerul de colon?”

 

În ceea ce urmează, aș vrea să-ți împărtășesc un caz real în care un prieten de-al meu s-a vindecat de cancer de colon cu ajutorul Noii Medicine Germanice. Pentru a ține privată identitatea persoanei, îl vom numi David. 

 

La începutul anului 2012, David era într-o stare de sănătate deplorabilă. Slăbise peste 15kg, se simțea tot timpul rău, nu putea nici măcar să iasă din casă din cauza scaunelor instantanee, însoțite de hemoragie severă. Era sub tratamente de mai bine de un an, iar problemele i se agravau - în loc să se amelioreze.

 

Știa, conform diagnosticului dat de medici, că are o inflamație la colon, numită rectocolită ulcero-hemoragică. Aceasta ar putea degenera într-un cancer de colon. Însă tratamentele luate, în loc să îl ajute, îi provocau o grămadă de efecte adverse. Pronosticul era sumbru: era terminat, atât fizic cât și psihic. Normal că se instalase și frica.

 

Astfel, nevăzând o cale de ieșire, a început să caute soluții în altă parte. O nouă rază de speranță i-a apărut la scurt timp, când a aflat de la o prietenă că urmează să se țină în localitate un seminar de Noua Medicină Germanică. 

Nu știa nimic despre această medicină. Însă era încurajat de faptul că e vorba de ceva revoluționar care ar putea să îl salveze.

 

Prin intermediul informațiilor acumulate la seminar, a realizat că treburile, în ce privește medicina clasică și sănătatea, stau exact pe dos decât știa el până atunci. A realizat că el își cauzase boala. Că acea boală era, de fapt, doar o reacție de supraviețuire a organismului la neconcordanța dintre realitate (care e neutră) și felul lui de a o interpreta. 

 

Nu îi venea să creadă ceea ce auzea. Cum s-a reușit a se ține o întreagă planetă în neștiință și în frică? Am ajuns să fim dependenți de medici, analize, medicamente. Să trăim în frica de moarte în urma bolilor așa-zis incurabile care, de fapt, nici nu sunt chiar atât de incurabile (multe dintre ele). Iar adevărata vindecare vine doar din noi! 

 

Cum de nu a reușit medicina să îi dea un răspuns - de ce i-a apărut boala și care e sursa ei? De ce soluțiile lor constau în special în tratarea simptomelor mai degrabă decât în vindecare? De ce sunt și în prezent aceleași tratamente pentru cancer ca și acum 50 de ani deși s-au investit de atunci încoace miliarde de dolari în găsirea de tratamente viabile? 

 

Dar a aflat acolo și răspunsurile: totul se rezumă la bani și putere. Iar aceste interese mobilizează o elită care are tot felul de arme și procedee pentru a ne menține frica, neștiință și încrederea oarbă în soluțiile date de ei (referință: Ghislaine Lanctot – “Mafia Medicală“).

 

 

La acel seminar, David a aflat că “boala” lui este rezultatul faptului că a interpretat situații de viață că pe un “rahat” de care nu poate să scape. Iar creierul (supercalculatorul nostru biologic), neștiind că nu este vorba de ceva concret, real, l-a ajutat (în spiritul supraviețuirii) prin proliferare de polipi (cu rol de producere de substanțe de lubrifiere) să elimine mai bine “rahatul” de care nu putea să scape. 

 

Odată cu rezolvarea conflictului care l-a adus în acea situație, organismul lui a început să între într-un proces de vindecare. A început descompunerea cu ajutorul “nesuferitelor” de bacterii a acelor polipi de care nu mai era nevoie - fază care se manifestă prin diareele hemoragice. 

 

David a realizat pe parcursul seminarului că el era, de fapt, într-o fază de vindecare suspendată. A reușit să conștientizeze care era cauza recăderilor succesive - ceea ce a dus la încheierea simptomaticii în nici două săptămâni - precum și la o vindecare completă la câteva luni după aceasta. 

 

În momentul actual, el este un om perfect sănătos, încrezător, plin de viață, fără frica de boli pentru că știe exact ce înseamnă acestea și care e rolul lor în viața noastră.

 

M-a înduioșat mult povestea prietenului meu și nu am putut să nu scap câteva lacrimi. În acel moment eram perfect convins despre puterea corpului nostru, de cât de adaptabil este el. Am realizat că toate descoperirile lui dr.Hamer (creatorul NMG) sunt adevărate. Conform dezvăluirilor sale, noi suntem cei care ne creem bolile și doar noi singuri ne putem vindeca cu adevărat pe noi înșine - fără să trebuiască să apelăm, din frică, în exterior la soluții salvatoare și costisitoare. Acesta este un pericol real pentru interesele celor care căștiga miliarde de pe urma “sănătății” noastre. 

 

Cu toate astea, dr.Hamer nu a făcut decât să aibă acea intuiție dumnezeiască despre cum funcționează această adevărată mașinărie biologică - corpul nostru. Noi nu suntem un simplu pacient cu boli venite din senin sau pasate de la părinți și bunici. De fapt, suntem un ansamblu corp-minte-suflet, care trebuie tratat ca atare. Suntem oameni plini de sentimente, de emoții și de trăiri, pe care, din păcate, organismul le materializează conștient sau inconștient în fizic.

 

 

Revenind la subiectul nostru… 

Cancerul de colon se dezvolta atunci când interpretezi situațiile de viață neplăcute ca pe niște “rahaturi” de care nu te poți scăpa. Astfel, vor rămâne în tine și se vor localiza în organele interne, provocandu-ți discomfort, boală și chiar mai rău... 

 

Pentru a evita îmbolnăvirea colonului, trebuie să vorbești tot timpul despre emoțiile și trăirile tale - și nu despre fapte! Vei avea astfel o șansă în plus să arunci în eter energiile negative care contribuie la îmbolnăvire.  

_________

 

Sper că povestea lui David te va face să-ți dorești să afli mai mult despre NMG - în cazul în care nu ești familiarizat cu el. Însănătoșirea lui poate fi un impuls pentru noi toți că adevărată vindecare vine doar din noi! 

 

Dacă ai nevoie de îndrumare în gestionarea emoțiilor și conflictelor, cursul Bazele Vindecării Holistice te poate ajuta în înțelegerea funcționării biologicului tău. Află mai multe aici - Bazele Vindecării Holistice

 

Cu drag, Paul 

__________

 

P.S. Medicii nu au nicio vină pentru că medicina are forma actuală. Ei au învățat ce li s-a predat în facultăți, nepunandu-și majoritatea întrebări despre sensul celor învățate. Mulți dintre ei sunt oameni de suflet, care își fac meseria cu dragoste de semeni. Stimă acelora! 

 

Problema este că sistemul este bazat pe interese financiare colosale ale big pharma, ale producătorilor de aparatură, testere, etc. Să nu uităm că OMS a fost înființată de familia Rockefeller. M-aș mira să ne vrea ei binele…

 

Te sfătuiesc să citești Ghislaine Lanctot –“Mafia Medicală“. Cheched

Cum A Învins David Cancerul De Colon? - Studiu De Caz 

10 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!