CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Te simți frustrat că oamenii din jurul tău nu te apreciază pentru ceea ce faci? Ori ești într-o situație mizerabilă din care nu poți să ieși? Simți că nu meriți tot ce ți se întâmplă și ești acuzat pe nedrept?  Te-a supărat cineva și nu găsești calea spre iertare? 

 

Astfel de situații pot produce emoții de frustrare și supărare. Dacă nu știi să gestionezi aceste emoții, ele vor duce la îmbolnăvirea colonului sau chiar la cancer de colon.  

 

Prin acest articol vei înțelege funcționarea biologică a colonului și conflictele la care răspunde. Astfel, vei putea gestiona diferit atât situația, cât și trăirile tale interioare ca tu să poți evita afectarea colonului. 

 

Colonul face parte din tractul digestiv, partea finală de dinaintea anusului (cele mai groase intestine). 

 

Colonul este format din mai multe părți:

  • una care urcă, 

  • una orizontală, 

  • una care coboară, 

  • una sigmoida - în forma de “S”. 

 

 

Funcția lui biologică este de a aduna și a pregăti pentru eliminare conținutul alimentar predigerat de către stomac. Acesta urmează să fie prelucrat și descompus mai apoi de către intestinul subțire. Înainte de eliminare, acest conținut mai suferă o secătuire - rol atribuit tot colonului. 

 

Conflictul ce produce modificări la nivelul colonului, de genul adenocarcinom - adică îngroșarea epiteliului sau polipi la nivelul colonului este denumit conflict de supărare-îmbucătură. Conflictul este “trăit” în legătură cu un lucru murdar, mizerabil, josnic din viață, pe care l-ai înghițit. Ceva de care ai dori să scapi - cu care nu mai poți trăi - însă nu reușești nicicum să te debarasezi de el.

 

Cu cât este “lezată” o zonă mai apropiată de zona anală, cu atât este conținutul conflictului mai mizerabil, mai josnic, mai insuportabil. Poate fi vorba, mai concret, despre orice înșelăciune suferită, porcărie, furt, situație urâtă de viață din care nu poți nicicum scăpa. 

 

Tumora la nivelul colonului pornește ca reacție la acest gen de trăiri, pentru ca (precum în cazul tuturor bolilor) să ne ajute în supraviețuire. În acest caz, sensul biologic al acestei tumori este de a oferi o lubrifiere suplimentară. Lubrifierea fiind necesară în eliminarea eficientă a acestui “rahat” de care nu poți nicicum scăpa. În această perioadă, constipațiile vor fi un semn că te afli în faza activă a “bolii”.

 

 

Imediat după rezolvarea conflictului, tumora nu mai are sensul biologic de a mai exista. Astfel se vă începe descompunerea sa de către microorganisme (ciuperci) și eliminarea sa prin diaree - proces cunoscut ca și intestin inflamat. 

 

În criza epileptoidă de la jumătatea perioadei de vindecare - perioadă de vindecare care va ține atâta timp cât a ținut conflictul - eliminările de tumoră și alte resturi, vor fi însoțite de dureri mai mari și de sângerări. Această stare poate dura chiar și mai mult de o săptămână, fiind motiv de panică pentru cei ce nu cunosc funcționarea biologicului.  La un control medical, acest proces va fi diagnosticat ca și cancer de colon, urmând protocoalele de rigoare - chirurgie oncologica, citostatice și raze. 

 

În această perioadă, culoarea sângelui va arăta profunzimea tumorii în descompunere. Cu cât sângele este mai deschis la culoare, cu atât se situează tumora mai spre final, spre zona anală. 

 

Dacă ești familiar cu Noua Medicină Germanică, atunci știi că aceste sângerări sunt un motiv bun - nu de panică ci de a desface o șampanie. Adică vei ști cu siguranță că te afli exact la mijlocul perioadei de vindecare a acestei “boli”. Prin urmare, vei putea în continuare să socotești exact când vei fi complet vindecat.

 

Te întreb acum pe tine, de câte ori ai avut trăiri de acest gen: că ești supărat că nu poți scăpa de “rahaturile” din viața ta, că nu le poți elimina? Asta nu înseamnă să și faci un “cancer” de colon. Această reacție a biologicului având loc doar în cazul în care trăiești aceste situații în mod conflictual - pe fond de supărare. 

 

Nu uita: orice reacție de supraviețuire, cunoscută ca și boală, pornește doar în cazul în care se îndeplinesc 5 condiții. Conform lui Hamer, condițiile care iți pornesc un program biologic de supraviețuire (o boală) sunt: 

  • a apărut pe neașteptate, 

  • a fost trăit în mod dramatic, 

  • a avut un conținut conflictual menținând individul în stres permanent,

  • este trăit în solitudine,

  • nu are rezolvare imediată.

 

 

Sfatul pe care ți-l dau este să vorbești întotdeauna despre emoțiile și trăirile tale și nu despre evenimente, fapte. De fiecare dată când simți că ceva nu e ok, îți bate inima mai tare, transpiri din cauza emoțiilor, te iau căldurile - vorbește, nu lăsa acele emoții să îți facă rău!

...

Sper că aceste informații te vor ajuta să faci față într-un mod diferit situațiilor “urâte” din viața ta, pentru a evita îmbolnăvirea colonului tău. Dacă ai nevoie de îndrumare și simți că vrei mai mult sprijin, nu ezita să mă contactezi. Sunt aici pentru tine!

...

 

cu mult drag, Paul 

 

P.S. Citește aici un articol unde împărtășesc cum prietenul meu, David, a scăpat de cancerul de colon utilizând metode de NMG - "Cum a învins David cancerul de colon? - Studiu de caz"

Cum Să Îți Gestionezi Frustrările Și Supărările Ca Să Eviți Cancerul De Colon?

09 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!