METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!

 

GARANTAT

100%

 

BANII INAPOI

Dacă nu ești mulțumit, primești banii integral înapoi în 14 zile calendaristice de la achiziționarea cursului. 

100% Satisfăcut sau Banii Inapoi in 14 Zile

Un gând final de la Paul...

 

Atitudinea este cea care face diferența în viața ta. Doar cu o perspectivă diferită despre tot ce se întâmplă în jurul tău, vei putea trece cu bine peste momentele dificile, precum cele de acum. 

 

Te voi ajuta să adopți o atitudine conștientă și te voi îndruma pas cu pas pentru ca TU să ajungi să obții schimbarea pe care ți-o dorești în viață.

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

"Atitudinea Este Un Lucru Mic Care Face O Mare Diferență"

- Winston Churchill 

 

 

Acesta este un curs cu multă informație concentrată care va necesita parcurgerea de mai multe ori.

 

Informațiile despre realitate, îmbolnăvire și vindecare, împreună cu exercițiile practice, formează un pachet esențial care te va ajuta foarte mult în aceste vremuri provocatoare.

 

 

Te va ajuta să ai atitudinea potrivită care va face diferența între a merge cu bine mai departe sau a claca. 

Ce Spun Alții Despre Paul...

Despre Paul

Creatorul Cursului

CHM-Atitudine

 

 

Paul este un coach spiritual, care ajută oamenii să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă și să adopte o gândire pozitivă pentru a putea trece la un alt nivel de conștiință.

 

Prin sprijinul acordat de Paul, persoanele afectate se vor elibera de emoțiile negative care le-a creat problemele conflictuale de-a lungul anilor. Cu atitudinea corectă pe care o dobândesc, vor realiza că fiecare obstacol este doar o oportunitate de success pentru o viață prosperă.

 

Pentru ca misiunea de schimbare a cât mai multor vieți să fie cât mai eficientă, Paul folosește diferite metode, precum: Conscious Healing, Noua Medicină Germanică (Cauzele Emoționale Ale Bolilor), Recall Healing, Hipnoterapie, etc.

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

Ce Spun Alții Despre Acest Curs...

BONUS 2

 

Eliberare De Emoții Negative

 

Exerciții de eliberare imediată de emoții negative prin diverse exerciții fizice. 

 

Aceste metode au fost concepute de Dr. Tal Schaller, unul din cei mai cunoscuți medici de medicină holistică din Elveția.

 

 

BONUS 1

 

Vindecare Prin Iubire

 

Exerciții de vindecare prin iubire și de eliberare de trecut.

 

Metode concepute de Dr. Claude Sabbah (fondatorul Total Biology și specialist în cancer), Masaru Emoto (a revoluționat ideea că gândurile și intențiile noastre au impact asupra tărâmului fizic), și alte exerciții spirituale. 

Ce Spun Alții Despre Acest Curs...

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

Te-ai săturat și TU de gândurile negative care-ți devastează viața? Descoperă cum cu o atitudine conștientă poți să-ți schimbi radical viitorul.

 

 

 

 

Ești Afectat De Vremurile Pe Care Le Trăim și Nu Mai Știi Încotro Să O Iei Sau Ce Să Faci Cu Viața Ta?

Atitudinea corectă iți schimbă perspectiva asupra lucrurilor întâmplate în jurul tău. Cu această nouă viziune dobândită, vei realiza că toate experiențele și trăile tale sunt o oportunitate de success pentru o viață prosperă.`

Cu o atitudine pozitivă poți face față provocărilor și problemelor cu care te confrunți fără a-ți crea conflicte.


Chiar dacă în viața ta nu e totul “perfect”, doar privind partea luminoasă a călătoriei tale, te va menține fericit și sănătos. 

Atitudinea determină acțiunile tale. Ea iți poate schimba reacția la ceea ce se întâmplă în viața ta. În funcție de ce atitudine ai, te poți îmbolnăvi sau te poți vindeca.


Trăim într-o perioadă plină de stres și anxietate din cauza incertitudinii din jurul nostru. 

În ce situații pot să folosesc exercițiile din ultimul video?

În ce situații pot să folosesc exercițiile din ultimul video?

Ori de câte ori ai un dezechilibru emoțional sau te copleșesc emoțiile negative. Aceste exerciții te vor ajuta să iți eliberezi negativitatea de la nivelul celular. 

Cursul este despre situația actuală, cea de pandemie?

Cursul este despre situația actuală, cea de pandemie?

Da, dar nu numai! Trăim într-o situație fără precedent, cu mari transformări în realitatea noastră. Ne confruntăm cu multe provocări și frici, pe care majoritatea nu le pot depăși. După acest curs vei dobândi atitudinea necesară, pentru ca să poți face față situației actuale - dar și oricărei situații neprevăzute. 

De ce contează atât de mult atitudinea?

De ce contează atât de mult atitudinea?

Pentru că atitudinea ta determină starea și energia emanată de corpul tău. Ea te poate ajuta/împiedica în rezolvarea problemelor de viață. Atitudinea ta determină percepția ta, adică felul cum te vei raporta la ce ți se întâmplă în viață. Poți să vezi partea plină a paharului și să fii fericit sau poți să vezi partea goală a paharului și să fii nefericit. 

Este de ajuns să fac cursul o singură dată?

Este de ajuns să fac cursul o singură dată?

Te-aș sfătui să faci cursul de mai multe ori. Este exact ca și mersul pe iarbă: doar dacă treci de mai multe ori prin același loc va rămâne o cărare. La fel se întâmplă și în creier: atunci când accesezi aceasi informație de mai multe ori, se formează noi rețele neuronale. Acestea se vor întări la fiecare repetiție și vor rămâne permanente. 

Întrebări Frecvente (FAQ)

Cum să nu te îmbolnăvești

Vei învăța despre funcționarea noastră biologică, despre legătura complexă dintre mintea noastră, creierul și corpul nostru și cum emoțiile noastre produc reacțiile în organism. 

Cum să te eliberezi de emoțiile negative pentru schimbări radicale

8 exerciții practice pe care le poți face oricând te simți copleșit de emoții. Vei observa o schimbare instantanee în viața ta. Eliminând emoțiile negative, o liniște profundă iți va pătrunde sufletul. 

Care este atitudinea potrivită pentru vindecare și sănătate

Vei învăța care este atitudinea potrivită pentru diminuarea și chiar evitarea conflictelor ce duc la boală. Acest lucru te va ajuta în toate circumstanțele vieții, fără să mai trebuiască să suferi ori să trăiești în mizerie și neputință. 

Cum să vezi altfel lumea materială și cum să te raportezi la ea

Mintea creează materia și nu invers. Înțelegând acest lucru, iți va lărgi viziunea de ansamblu, dar și să ai control în mod conștient asupra lucrurilor ce ți se întâmplă în viață. 

Cum să te vindeci și să ai echilibru pe toate planurile ființei tale

Vei înțelege pașii pe care îi ai de făcut pentru a te vindeca, și pentru a avea o viață sănătoasă, în armonie cu natura și cu tine.

Cum să-ți reamintești cine ești tu cu adevărat și unde este puterea ta

În tine este ceva mult mai puternic decât crezi. Divinitatea se exprimă prin tine. Înțelegând acest lucru vei dobândi o nouă perspectivă a vieții și o claritate asupra situațiilor de criză. 

Partea 2: Înțelegerea Epidemiilor

2

Toate virusurile sunt o ipoteză “construită” pe baza rămășițelor de material genetic descoperit. Doar aceste fragmente proteice pot fi observate. Însă, nu s-a demonstrat niciodată existența vreunui virus.

 

Această schimbare de paradigmă te va elibera de frica de inamici exteriori nevăzuți. 

Partea 5: Atitudinea Cea Mai Sănătoasă

5

Tu ești singura persoană care poate să-ți schimbe atitudinea. În loc să te lași doborât de probleme, trebuie  să-ți schimbi modul de abordare și să le privești dintr-o perspectivă pozitivă.

 

Parcurgând cursul, vei învăța cum să ai atitudinea necesară pentru o viață sănătoasă și împlinită. 

Partea 4: Cum Ne Vindecăm în Condițiile Actuale?

4

Tu ești observatorul vieții tale. Asta înseamnă ca tu să fii prezent și să te privești din exterior. Dacă observi legătura dintre lucrul care te-a îmbolnăvit și boală, aceasta își va pierde sensul și va dispărea.

 

În acest curs vei înțelege exact cum se întâmplă acest lucru și care sunt pașii esențiali pentru vindecarea ta. 

Partea 3: Cum Ne Îmbolnăvim

3

Bolile apar atunci când se întâmplă evenimente care sunt considerate o amenințare la supraviețuirea ta.

 

Vei învăța în curs procesul prin care apar bolile, ca o reacție a organismului. 

În Ce Constă Cele 6 Părți Ale Cursului:

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

Adoptând O Atitudine Sănătoasă Poți Face Față Oricăror Provocări Cu Care Te Confrunți.

Atitudinea Conștientă Îți Schimbă

Eșecul În Succes Și Visul În Realitate

După cum e zicala “Teoria ca teoria, dar practica te omoară”, la fel e și în cazul acestui curs. De aceea ți-am pregătit o serie întreagă de exerciții de eliberare emoțională si de schimbare. Exerciții simple, cu o putere extraordinară, care lucrează direct cu subconștientul. Vei observa în scurt timp schimbare in viața ta atât la nivel interior cât si la nivel de realitate fizică. 

 

Te vor ajuta să îți eliberezi emoțiile negative și să te bucuri de liniștea și pacea instalată în sufletul tău.

8 exerciții care vor avea asupra TA un efect imediat de 

eliberări emoționale

BONUS

EXTRA

REDUCERE

Recuperează-ți Investiția și Ajută și Pe Alții!

 • 30% Reducere dacă ești student(ă) sau ești pensionar(ă)
   
 • Bonus de 50 lei pentru fiecare persoană înscrisă la recomandarea ta - cu cât mai multe persoane aduse de tine, cu atât ai mai multă șanse să faci cursul GRATUIT!
 

* Notă: reducerile nu se cumulează.

Pentru aceste extra bonusuri,

te rog sa ma contactezi in privat!  

Extra Bonus

ȘI ASTA NU E TOT!

Dacă comanzi cursul astăzi, vei primi inclus în pachet un curs GRATUIT - Totul Despre Diabet, în valoare de 99 Ron! 

 

În acest webinar vei afla informații utile despre diabet. Ele te vor feri de a experimenta această afecțiune dacă nu ești direct implicată. Dacă ești, ele te vor ajuta să o tii în "frâu", chiar să se amelioreze. Și de ce nu, chiar să ieși din acest "joc" al diabetului?!

Informațiile pe care le vei acumula din acest curs, te vor ajuta să devii mai conștient de puterea credinței tale. Doar înțelegând că tu îți creezi propria realitate, vei putea vedea calea spre o viață mai împlinită în toată splendoarea ei.

- Un curs online pe care-l poți parcurge în ritmul tău, din confortul casei tale.

CHM - Atitudine

Odată Parcurs Cursul, Vei Ști:

Curs Online Pentru O Atitudine Conștientă

Atitudinea Conștientă Te Va Ajuta Să Înțelegi:

Acest curs te va ajuta să descoperi atitudinea de care ai nevoie, în special acum, pentru a trece cu bine peste această perioadă agitată.

Atitudinea ta față de viață determină atitudinea vieții față de tine.


Dacă nu-ți place ceva, schimbă-l. Dacă nu-l poți schimba, schimbă-ți atitudinea.

Nu poți controla ceea ce ți se întâmplă, dar îți poți controla atitudinea față de ceea ce ți se întâmplă.

Prin asta, vei stăpâni schimbarea mai degrabă decât să-i permiți să te stăpânească.

 • Cum poți scăpa din capcana în care se află majoritatea populației: frică, anxietate, deprimare, panică, deznădejde, abandon, neputință, depresie, moral la pământ,

 

 • Cum funcționezi și de ce te îmbolnăvești,

 

 • Cum te poți elibera rapid de emoțiile negative.

 • Cum să te raportezi la orice situație în viață,

 

 • Cine ești cu adevărat, dincolo de aparența materială,

 

 • Care este procesul natural prin care poți ieși din orice boală,

 

 • Ce te tine blocat în stările negative și de ce nu vezi calea de ieșire,

Te-a afectat și pe tine ce se întâmplă în jurul tău?


Ești necăjit pentru că nu știi cum să faci față situațiilor?

Te întrebi și tu ce se întâmplă în spatele informațiilor oficiale?

Nu știi ce să faci cu viața ta și încotro să o iei?

Partea 1: Înțelegerea Realității

1

Realitatea poate fi privită din mai multe perspective - spirituală, materială, biologică, medicală, științifică. Tot ce știm noi, este de fapt o presupunere și nu realitatea ultimă.

 

Această înțelegere te va scoate din victimizare și din luptă. De asemenea, vei înțelege ce mult rău iți faci când ții cu “dinții” de adevărul tău. 

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

 • Access nelimitat la toate modulele
   
 • Începere imediată
   
 • Informație concentrată în peste 2 ore

 

 • Access la grupul privat de Telegram
 

15% Reducere cu Codul: 15OFF

175

RON

Preț Curs

DESCARCĂ GRATUIT

COPYRIGHT © 2023 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

Contact:

CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996