INSCRIE-TE ACUM

CE SPUN OAMENII CARE AU PARTICIPAT DEJA
LA CURSURILE MELE:

BENEFICIILE PARCURGERII ACESTUI CURS:

Inscrie-te ACUM si bucura-te de bonusuri

O reamintire a cine ești cu adevărat și unde este puterea ta

 În tine este ceva mult mai puternic decât tot ce se întâmplă acum. Vei dobândi o nouă perspectivă asupra vieții și o claritate asupra situațiilor de criză.

Cum să vezi altfel lumea materială și cum să te raportezi la ea

Aceasta cunoaștere te vor ancora mult mai bine în realitatea materială și îți va lărgi viziunea de ansamblu asupra vieții.

Mini-curs de
ANATOMIE

 

Acest curs devine unul SPECIAL pentru ca vom include elemente de ANATOMIE de baza intr-un mod original. Nu putem vorbi despre cauzele emotionale ale bolilor fara sa cunoastem anatomie!

EXTRA REDUCERE: 
Recupereaza-ti investitia si ajuta si pe altii!

 

Ai sansa sa faci acest curs GRATUIT, deoarece primesti un bonus de 50 lei pentru fiecare persoana inscrisa la recomandarea ta! Prin asta, cei ce vor ajuta alti oameni, se vor ajuta si pe ei insisi... Eu consider ca mai important este ce producem in societate prin acest lucru si nu banul in sine! 😊

Esti student(a), esti pensionar(a)? Ai 30% reducere la curs!

Terapie
LIVE

 

In limita spatiului ramas disponibil, voi sustine STUDII DE CAZ LIVE! cu mai multe persoane, de unde toata lumea are mult de invatat si constientizat. POVESTILE SI EXPERIENTELE DE VIATA ALE CELORLALTI SUNT VINDECATOARE!

Mini-curs de
PSIHOLOGIE

 

Vom vorbi si despre EMOTII, pentru ca multa lume stie prea putin despre acestea, desi ele ne hotarasc viata. “Misto” si “naspa” este mult prea superficial in aceasta complexa lume a chimiei interne!

Cum să ai cu adevărat control asupra sănătății tale

Un video esențial despre funcționarea noastră biologică, despre legătura complexă dintre mintea noastră, creierul și corpul nostru și cum emoțiile noastre produc reacțiile în organism. 

Unelte și strategii de reechilibrare și vindecare

În sfârșit vei avea toate uneltele necesare pe care să le folosești pentru reechilibrare și vindecare, pentru o viață sanatoasă, în armonie cu natura și cu sine.

Atitudinea pentru vindecare și sănătate

Crează-ți mindset-ul potrivit pentru evitarea și diminuarea conflictelor ceduc la boală, ce te va ajuta în toate circumstanțele, pentru o viașă de calitate. Vei întelege și cum aleg oamenii, în mod inconștient, să sufere ori să trăiasca în mizerie și neputință.

Eliberează-te emoțional pentru schimbări profunde

În acest ultim video îți voi oferi o listă cu exerciții practice și foarte puternice de eliberare emoțională. Să nu uiți că toată teoria nu are sens fără transpunerea ei în viața de zi cu zi. 

INSCRIE-TE ACUM

💡  cine suntem noi cu adevarat, dincolo de aparenta materiala,

💡  cum functionam si de ce ne imbolnavim,

💡  ce ne tine blocati in starile negative si de ce nu vedem calea de iesire,

💡  cum putem scapa din capcana in care se afla majoritatea populatiei: frica, anxietate, deprimare, panica, deznadejde, abandon, neputinta, depresie, moral la pamant,

💡  care este procesul natural prin care putem iesi din orice boala,

💡  care este cea mai sanatoasa atitudine pentru a merge cu bine mai departe,

💡  cum ne putem elibera rapid de emotiile negative.

INSCRIE-TE ACUM

ACEST CURS ESTE PT TINE DACA ESTI INTERESAT(A) DE RASPUNSURI LA INTREBARI DE GENUL:

LOCATIE SI DATA CURS:

INSCRIE-TE ACUM

INSCRIE-TE ACUM

Ai achizitionat deja cursul?

ACCES DIRECT

ATITUDINEA de care ai nevoie acum pentru a trece cu bine peste această perioadă agitată. Pune în practică toate informațiile despre Cauzele Emotionale ale Bolilor, psihosomatică pentru a-ți găsi liniștea și pacea.

Cursul este online, ai acces instant si permanent la cele 6 lecții video și bonusuri, ca să poți implementa imediat strategiile învățate! 

2 ore de informatie concentrata si multa practica

Dedica-ti 2 zile in confortul de
acasa pentru o viata de sanatate

Atitudinea care iti schimba viata - CURS INREGISTRAT

C.H.M. - ATITUDINE

Prima versiune a acestui curs a fost creata si pusa la dispozitie in luna aprilie a acestui an, la o luna dupa intrarea in “criza”. Sute de oameni au profitat de invataturile oferite aici si au trecut la un alt nivel de intelegere a realitatii cu care ne confruntam.

 

Acest curs este unul online, de 2 ore, creat special pentru aceste vremuri. Iar misiunea sa a fost indeplinita! In 1 nov 2020, am creat versiunea 2, cu unele imbunatatiri si informatii suplimentare. Accesul este gratuit pentru cei care au achizitionat deja versiunea 1!
😊

INSCRIE-TE la 149 lei

COPYRIGHT © 2021 - Paul Costea
TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCA
GRATUIT

DONEZ

Iti place munca mea? Ma poti sprijini cu o donatie. Orice suma ma ajuta sa pot continua pe acest drum, sa pot oferi valoare oamenilor, sa ii ajut in evolutie, transformare, vindecare! :)

CHL TOTAL TRANSFORMATION SRL
Sanmartin, Bd Felix Nr.393
J05/486/2020
CUI: 42361884
NR CONT: RO87BTRLRONCRT0544209801

 

email: contact@paulcostea.ro

tel.: +4 0771 527 996