METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!

 

Care este beneficiul principal al acestui curs?

Care este beneficiul principal al acestui curs?

Beneficiul principal al cursului este înțelegerea funcționării biologicului, lucru care iți va elimina panica și frica, și iți va aduce liniștea și pacea necesare vindecării. De reținut că frica, fuga și lupta cu simptomul agravează și cronicizează simptomul, oricare ar fi acesta. 

Voi avea beneficii chiar dacă nu am probleme de sănătate?

Voi avea beneficii chiar dacă nu am probleme de sănătate?

Aceste cursuri sunt ca niște lecții de înot pe care le iei în apă mică (adică atunci când ai o stare de sănătate relativ bună), și nu în ape adânci și învolburate. Ele sunt ca o pregătire pentru vremuri grele. Atunci când ești foarte bolnav, orice informații sau instrucțiuni ți-aș da, tu nu mă mai auzi pentru că ești preocupat cu supraviețuirea și ești în frică. 

Cum reușesc să ies din frica de îmbolnăvire?

Cum reușesc să ies din frica de îmbolnăvire?

Conform paradigmei actuale a medicinei, simptomul este boala care apare în condiții neclare, la voia sorții. Foarte mulți oameni care au îndeplinit toate condițiile pentru o viață sănătoasă au murit de cancere. Iar acest lucru te ține în frică continuă. Înțelegerea proceselor naturale interne și a cauzelor reale ale bolilor te va scoate din frică. 

După seminar mai trebuie să fac ceva pentru sănătatea mea?

După seminar mai trebuie să fac ceva pentru sănătatea mea?

Scopul final al vieții este evoluția. Iar problemele de sănătate și de viață sunt doar niște repere pe această cale a evoluției care iți arată unde exact te afli. Astfel, a fi sănătos presupune o muncă continuă și susținută din partea ta care durează toată viața. În cadrul acestui seminar vei primi și teme de casă în acest sens. 

Dacă am o problemă de sănătate, se va dezbate în timpul cursului și problema mea?

Dacă am o problemă de sănătate, se va dezbate în timpul cursului și problema mea?

În momentul în care te hotărăști să te înscrii la acest seminar va trebui să completezi un formular de înregistrare care va include un câmp despre problemele tale de sănătate. Acestea vor fi dezbătute la finalul seminarului, dar în funcție de problemă și pe parcursul predării.  

Care este diferența intre curs și seminar?

Care este diferența între curs și seminar?

Seminariile sunt interactive, live, fizice sau online, iar cursurile reprezintă varianta înregistrată a seminariilor ori înregistrări de studio. Deși sunt înregistrate, vor conține la final o sesiune de întrebări și răspunsuri. Voi răspunde întrebărilor tale, voi fi aici să te sprijin pe parcursul evoluției tale.

Certificat De Participare

 

După absolvirea cursului vei primi un Certificat de Participare care atestă prezența ta la curs. Va fi o dovadă că ai toate cunoștințele despre cum funcționează biologicul tău, cum să-ți rezolvi conflictele, cum sa te vindeci - dar si cum să eviți îmbolnăvirea!

Ești Genul De Persoană Care Preferi Energia Întâlnirii În Direct?

 

Atunci nu rata ocazia să ne întâlnim… chiar în orașul tău!

 

Țin cursul Bazele Vindecării Holistice lunar în diferite orașe ale țării. Este un curs intensiv de o zi. Vei acumula informații prețioase, cu constientizări și sanse de vindecări instantanee, pentru ca TU să ai o viață echilibrată!

 

Aici vei putea:

 • Să îmi adresezi întrebări legate de boală sau vindecarea ta;

 • Să clarifici ce mesaj încearcă să-ți trimită corpul prin simptomele pe care le ai;

 • Să primești răspunsuri la problemele cu care te confrunți;

 • Să fii în preajma altor persoane care vor o schimbare radicală în viața lor.

 

Apasă butonul de mai jos pentru a te înscrie la curs. Pret 350 lei / 600 doua persoane.

Ce Spun Alții Despre Acest Curs:

Întrebări Frecvente (FAQ)

Seminarii LIVE - Înscrie-te la cursurile fizice!

Ce Spun Alții Despre Paul...

Despre Creatorul Cursului Inițiere în Vindecarea Holistică

 

Paul 

 

Life Coach și Hipnoterapeut

 

Paul este creatorul cursului Bazele Vindecării Holistice. Fiind un coach spiritual, el ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente. 

 

Pentru a ajuta oamenii să iasă din boli și suferințe, el folosește diferite metode precum: Conscious Healing, Noua Medicina Germanica (Cauzele Emoționale Ale Bolilor), Recall Healing și Hipnoterapie. 

 

Paul intră adânc în problemele oamenilor, pentru a afla emoția care cauzează conflictele și produc bolile. 

 

Încă Există Miracole!

 

Un studiu de caz despre conștientizarea instantanee a unei mame - copilul ei s-a vindecat complet la câteva zile după ce a participat la seminarul live de la Suceava.

Înțelegerea Procesului Vindecării

2

Vei găsi soluții de schimbare și vindecare. Cum să elimini programele, conflictele și traumele ce te condiționează în comportament și te îmbolnăvesc. Vei porni pe un drum nou al dezvoltării proprii, bazat pe responsabilitate și nu pe victimizare.

Înțelegerea Realității Și A Vieții

1

Fiecare dintre noi are realitatea sa unică. Aici vei afla în ce condiții realitatea ta te îmbolnăvește și iti produce diverse comportamente nesănătoase. Vei înțelege despre sensul luptei în viață, despre convingeri greșite pe care le învățăm ori le moștenim. 

 

Legătura Dintre Emoțiile Noastre Și Îmbolnăviri (NMG)

5

Vei afla cum funcționează cu adevărat biologicul nostru, de ce apar bolile și care e sensul lor. Nimic nu e la voia întâmplării, iar bolile sunt cea mai bună soluție de supraviețuire a biologicului în situațiile tale de criză. Înțelegând aceste lucruri, vei elimina total frica de boli și de diagnostice crunte.

 

Poate microbii îți sună periculoși. Însă ceea ce nu știi este ca nu sunt acolo sa îți facă rău. Ei trăiesc cu noi de la începuturile timpurilor, iar dacă vroiau să ne distrugă, o făceau de mult. Vei înțelege rolul și importanța lor din organism.

Despre Emoții

4

Emoțiile tale exprimă nevoile biologice. Ele sunt legătura directă dintre subconștient și conștient. De asemenea, gestionarea incorectă a lor duce la îmbolnăviri. Vei învăța exact în ce condiții se întâmplă acest lucru. 

Înțelegerea Anatomiei

3

Fără o înțelegere minimală a anatomiei nu putem merge mai departe pe acest drum al evoluției și însănătoșirii. Vom studia sistemele principale ale organismului și cum funcționează acestea. 

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

Ce spun alții...

Nu te lăsa înfrânt de durere sau ca suferința să te doboare. Acum este momentul potrivit să te concentrezi la sănătatea ta - pentru ca TU să poți avea un prezent conștient și un viitor strălucit. 

 

Cu învățăturile acumulate din acest curs, îți vei regăsi liniștea și pacea în viața ta. Îți garantez că rostul și sensul vieții tale vor triumfa. Pentru că sănătatea ta este cu adevărat averea ta!

Tu Ești Prioritatea Nr.1 din Viața Ta

De Ce Apar Bolile Și Care Este Sensul Lor?

Bolile sunt soluția de supraviețuire a biologicului în situațiile tale de criză. Înțelegând aceste lucruri, vei elimina total frica de boli și de diagnostice crunte. Vei înțelege cum funcțio- nează biologicul tău.

 

Cum Să Percepi Boala?

Boala apare mai întâi în suflet și doar apoi în trup. Atunci când te îmbolnăvești, tinzi să te concentrezi asupra organului bolnav. Însă, boala nu se reduce la un dezechilibru pe nivel celular. Ea începe înainte de a se manifesta în corpul tău fizic, la nivel psihic și emoțional. De aceea, atât boala, cât și vindecarea trebuie înțelese în esența lor.

Ce Să Faci Când Îți Apar Simptomele?

Simptomul nu este boala. Este un semnal trimis corpului tău care te avertizează că ceva nu este în regulă. Simptomele tale iți dau oportunitatea de a vedea ceea ce trebuie să lucrezi la viața ta. Odată rezolvate problemele, simptomul va dispărea de la sine și vei obține vindecarea.

ÎNSCRIE-TE LA CURS

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

 • 14 Videouri Înregistrate, de cate o ora

 • Durata cursului - parcurs în ritmul tău

 • Access permanent la grupul privat de studiu de pe Facebook
 • Suport de curs PDF 

 • Sesiune de întrebări si raspunsuri

 • Certificat de absolvire 

 • Access la înregistrări timp de 2 luni 

 

15% Reducere cu Codul: 15OFF

199

RON

Preț Curs

Și tu, ca mulți alții, iți pui aceste intrebări. În acest curs ai șansa să găsești, nu doar răspunsurile, ci și cum să iți rezolvi problemele și să te vindeci de boli - natural, fară “chimicale”.

De Ce Sunt Bolnav? Ce Se Întâmplă În Corpul Meu?

În cursul Bazele Vindecării Holistice vei învăța care sunt legile pe baza cărora funcționează viața, cum ne formăm realitatea, cum ne îmbolnăvim. Toate astea te vor ajuta să înțelegi și vindecarea reală, naturală - fără medicamente.


Vei dispune de toate resursele necesare ca la auzul unui singur diagnostic, ori gândindu-te la un organ, iți va apărea în fata o adevărată hartă. Vei ști imediat în ce etapă a vindecării te afli, ce urmează în ce privește aspectul în cauză și încotro să o iei.

Sănătatea ta depinde de tine! Conștiința te-a creat cu un corp perfect - fară boli.


În spatele fiecărei boli se află  conflicte emoționale și programe create în subconștientul tău. 

Doar înțelegând aceste lucruri, vei ști cum să elimini cauzele și să ajungi la eliberare. 

Inițiere în Vindecarea Holistică

Ești ceea ce gândești. 

 

Organismul tău reflectă la nivel fizic realitatea de la  nivelul gândurilor și sentimentelor tale. TOT ceea ce este în interior se manifestă mai devreme sau mai tărziu la nivel fizic.

 

Nu poți rezolva o problemă atât timp cât nu știi că ea există - să o conștientizezi. Fără conștientizare este ca și cum ai lupta cu un adversar invizibil. Pentru vindecarea la nivel emoțional trebuie să indentifici problemele interioare.

 

Procesul de vindecare are în vedere întreaga fiinţă: corpul, mintea, spiritul şi emoţiile. Nu te poți vindeca fizic, până ce nu te vindeci la nivel emoțional și mental.

Ce Trebuie Să Fac Ca Să Mă Vindec La Nivel Interior?

Ce Să Faci În Caz De Îmbolnăvire?

Când te îmbolnăvești trebuie să cauți care e conflictul sau trauma care iți condiționează comportamentul. Găsești soluții practice de eliminare a simptomelor, conflictelor și programelor care te țin în boală. Vei porni pe un drum nou, bazat pe responsabilitate și nu pe victimizare. Te vei simți stăpân pe tine și pe corpul tău.

Structura Cursului

Oferă-ți 2 zile din viața ta ca să absorbi pe deplin cele 5 părți structurale care iți vor aduce o viață liniștită fără boli, panică și frici.

Cu Ce Te Alegi Din Acest Curs...

Experimentează Bucuria Trăirii Unei Vieți Liniștite Înțelegând Principiile De Funcționare Ale Biologicului Tău.

Vei înțelege:

 

 • Că există multe alte lucruri dincolo de lumea fizică 

 • Și alte laturi ale realității 

 • Rolul minții în realitate 

 • Procesul îmbolnăvirii dar și al vindecării 

 • Rolul emoțiilor în îmbolnăvirile tale 

 • Cauzele emoționale ale bolilor

Vei învăța cum:

 

 • Să scapi de frica de îmbolnăvire

 • Să-ți instalezi liniștea și pacea ta

 • Să ieși din victimizare 

 • Să nu te mai îmbolnăvești 

 • Să-ți gestionezi emoțiile și starea ta de bine 

 • Să treci la un alt nivel de conștiință

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

Dacă nu ești mulțumit, primești banii integral înapoi în 14 zile calendaristice de la participarea la seminar. 

GARANTAT

100%

 

BANII INAPOI

100% Satisfăcut sau Banii Înapoi în 14 Zile

Extra Bonus

ȘI ASTA NU E TOT!

Dacă comanzi cursul astăzi, vei primi inclus în pachet un curs GRATUIT - Totul Despre Diabet, în valoare de 99 Ron! 

 

În acest webinar vei afla informații utile despre diabet. Ele te vor feri de a experimenta această afecțiune dacă nu ești direct implicată. Dacă ești, ele te vor ajuta să o ții în "frâu", chiar să se amelioreze. Și de ce nu să ieși din acest "joc" al diabetului?!

ACHIZIȚIONEAZĂ ACUM

Înlăturând Panica Și Frica, Va Rămâne Liniștea Și Pacea Ca Baza

Vindecării Tale.

O Vindecare Naturală Pentru O Viață

În Echilibru Și Armonie

Satu-Mare
Baia Mare
Brașov
Constanța
Timișoara
Arad
Râmnicu Vâlcea
Sibiu
Craiova
Târgu jiu
Târgoviște
Ploiești
Bistrița
Târgu Mureș
Galați
Focșani
București
Bacău
Piatra Neamț
Vaslui
Iași
Botoșani
Suceava
Deva
Alba Iulia

 

 

16 iulie 2022

17 iulie 2022

24 iulie 2022

31 iulie 2022

20 aug 2022

21 aug 2022

15 oct 2022

16 oct 2022

22 oct 2022

23 oct 2022

21 ian 2023

22 ian 2023

28 ian 2023

29 ian 2023

18 feb 2023

19 feb 2023

26 feb 2023

25 mar 2023

26 mar 2023

1 apr 2023

2 apr 2023

29 apr 2023

30 apr 2023

27 mai 2023

28 mai 2023

 

Localitățile în care voi ține următoarele cursuri "Bazele Vindecării Holistice"

 

EXTRA

REDUCERE

Recuperează-ți Investiția și Ajută și Pe Alții!

 • 50% Reducere dacă ești student(ă) sau ești pensionar(ă)

 • Plătești doar 200 lei dacă ai mai făcut acest curs!

 • Bonus de 100 lei pentru fiecare persoană înscrisă la recomandarea ta - cu cât mai multe persoane aduse de tine, cu atât ai mai multă șanse să faci cursul GRATUIT!

 

* Notă: reducerile nu se cumulează.

Pentru aceste extra bonusuri,

te rog să mă contactezi în privat!

DESCARCĂ GRATUIT

COPYRIGHT © 2023 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

Contact:

CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996