Ma bucur pentru ca ai ajuns aici. Acest lucru imi arata intentia ta de a achizitiona acest curs. Pot sa te asigur ca este o decizie foarte buna, deoarece acest curs iti va schimba viata! Este rezultatul muncii mele din ultimii 10 ani si contine foarte multe informatii, care te vor ajuta sa intelegi realitatea, de ce vedem lumea asa cum o vedem, cum felul nostru de a vedea lumea ne poate imbolnavi... si multe exercitii de eliberare emotionala rapida, de transformare!

 

Succes! 🙂

PASUL 3: efectueaza plata:

DATELE BANCARE:
Beneficiar cont: CHL TOTAL TRANSFORMATION SRL
CUI: 42361884

Nr cont lei: RO87BTRLRONCRT0544209801
Nr cont euro: RO37BTRLEURCRT0544209801
Detalii plata: "MODUL SPECIAL RINICHI"
Pret: 149 lei/32 euro  sau  698 lei/150 euro

Iti ofer mai jos 2 optiuni de plata. Solutia de preferat ar fi sa ai Internet banking. In acest caz, te invit sa folosesti datele bancare pe care le gasesti aici mai jos si sa efectuezi plata prin programul tau bancar. Daca nu ai Internet banking, te invit sa folosesti optiunea securizata de la STRIPE, apasand pe unul din butoanele rosii de mai jos. Te rog sa ai in vedere ca poti avea acest curs la doar 99 lei, daca doresti si cursul "BAZELE VINDECARII HOLISTICE". (Total 698 lei)

ACHIT CURSUL

ACHIT AMBELE CURSURI

Ma bucur pentru ca ai ajuns aici. Acest lucru imi arata intentia ta de a achizitiona acest curs. Pot sa te asigur ca este o decizie foarte buna, deoarece acest curs te va ajuta sa intelegi multe lucruri despre afectiunile rinichilor, sa ii intelegi dintr-o alta perspectiva, holistica. Vei afla multe secrete despre ei si functionarea lor, pe care nu le stiai. De asemenea, vor fi integrate in acest curs si masuri de preventie, dar si solutii teoretice si practice ce te vor ajuta in vindecare!

Succes! 🙂

IMPORTANT

 

Primul pas in achizitionarea cursului este introducerea numelui si emailului in primul formular, cel de mai sus, de la inceputul paginii, pentru a putea primi direct pe email confirmarea si alte informatii legate de curs. Urmatorul pas este sa completezi cu mare atentie al doilea formular (cel de mai jos), pentru a avea toate informatiile de care am nevoie pentru a putea tine legatura si pentru formele legale (completarea facturii!)
Imediat dupa primirea dovezii de plata, vei primi accesul la curs!
🙂

PASUL 1: Introdu aici numele si emailul:

PASUL 2: Introdu aici datele de facturare:

INSCRIERE LA CURSUL
"AFECTIUNILE RINICHILOR"

COPYRIGHT © 2021 - Paul Costea
TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCA
GRATUIT

DONEZ

Mai multe video:

Mai multe articole:

Iti place munca mea? Ma poti sprijini cu o donatie. Orice suma ma ajuta sa pot continua pe acest drum, sa pot oferi valoare oamenilor, sa ii ajut in evolutie, transformare, vindecare! :)