CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Cei ce știu că bolile au cauze emoționale cred că, conștientizând conflictul, treaba e ca și făcută - și așteaptă vindecarea. Totuși, experiența mea de câțiva ani m-a făcut să realizez că nu este suficientă simpla conștientizare. 

Am avut cazuri când totul a decurs perfect și totuși persoana nu s-a vindecat. Și mă tot întrebam de ce. După multe alte studii, observări și întrebări de genul „de ce”, am ajuns la o altă înțelegere, ce vreau să o împărtășesc aici, acum, cu tine. 

 

Acesta este un articol pe care te-aș sfătui să îl citești de mai multe ori, până reușești să implementezi aceste idei în viața ta, la nivel subconștient, încât să ajungi să trăiești conform lor. Și crede-mă că știu ce spun. Aceste idei au salvat vieți, și nu puține!

 

Ce Te Va Sprijini În Vindecarea Ta:

 

1. O nouă înțelegere a bolii, a sensului ei. 

Această cunoaștere îți alungă frica legată de boli pentru că înțelegi, prin prisma noii paradigme, că ele nu apar din senin. Ele sunt rezultatul trăirilor tale legate de ce se întâmplă în viața ta, a emoțiilor atașate persoanelor și situațiilor. E o simplă reacție de adaptare a organismului la noua realitate. 

 

Toate bolile sunt psihosomatice – nu se includ aici accidentele, otrăvirile ori intervențiile din exterior prin operații. Totodată vei înțelege că microorganismele nu vor să ne omoare, pentru că o puteau face de mult. Chiar din contră, sunt ajutoarele noastre de nădejde. Ele sunt aici de la începuturile vieții și trăiesc cu noi într-o simbioză totală. În natură, în univers, în viață, nu există luptă. Aceasta nu există decât în capul nostru, al oamenilor. Are și lupta sensul ei pentru care a fost implementată în conștiința colectivă. 

 

Atunci când înțelegi această paradigmă, metastazele își pierd sensul, iar tu vei zâmbi doar la auzul acestor povești pentru adormit copiii. Vei realiza că ele sunt create de frica ta când afli că ai o boală incurabilă și știi că vei muri. Crezi că o să mai poți întreține astfel această frică?     

 

2. Credința în “această paradigmă” și în vindecare. 

Bolile sunt, de fapt, niște programe, la fel ca și condiționările de comportament. Iar conștientul are puterea de a opri programele din subconștientul care le stochează. Și totuși, nu îl poți duce pe subconștient cu zăhărelul. Dacă nu crezi 100% în această nouă paradigmă, ori în vindecare, aceasta nu se va produce - programul nu va fi oprit. 

 

Atunci când spui că e bună această variantă de vindecare, că o să o încerci - dar mai există multe altele și vei căuta în continuare - dai subconștientului o opțiune pentru a nu opri programul. Foarte multă lume pățește așa, fiind într-o continuă căutare și nevindecându-se. Cuvântul „încerc” trebuie să îl scoți din vocabularul tău, și nu doar legat de vindecare ci din toate aspectele vieții. 

 

3. Schimbarea perspectivelor, obiceiurilor, convingerilor și a comportamentului. 

Toate lucrurile ce ți s-au întâmplat în viață te-au dus acolo unde ești. Te-au făcut să vezi lumea într-un anume fel și să nu accepți ceea ce ți se întâmplă. Din cauza lor ești predispus să ai bolile pe care le ai și neschimbându-le, rămâi tot acolo unde ai fost. Chiar dacă ai reușit pe moment să îți rezolvi conflictul care a cauzat boala ta, cu prima situație similară, fiind setat la fel, vei reacționa în același mod, producând aceleași rezultate. 

 

“Nu poți să speri să ai rezultate diferite dacă faci mereu același lucru” – spunea Einstein. Chiar dacă pare incredibil, ai posibilitatea alegerii în orice situație și nu trebuie să răspunzi situațiilor pe pilot automat. Când nu alegi nimic, tu ai decis să nu alegi. Și asta doar pentru că ai cedat puterea ta altor persoane, ori soartei, care, fii sigur că nu te vor favoriza pe tine! 

 

Tot Einstein mai spunea că nu poți să rezolvi o problemă cu nivelul de conștiență care a creat-o. Problema va reveni dacă nu schimbi modul cum vezi tu lumea.   

 

4. Auto-observarea continuă, observarea apariției situațiilor similare și prezența.

Există 2 tipuri de situații în care te alegi cu o boală. 

  • Una este cea în care se produce un eveniment unic, tu te identifici total cu emoțiile tale și reacționezi ca un robot. Se îndeplinesc criteriile care produc conflictul biologic și ai și intrat în boală. În acest caz, totuși, situația e simplă. Rezolvi conflictul, te eliberezi de emoțiile legate de eveniment, conștientizezi cauzele și sensul bolii și ai și intrat în vindecare. Ca și exemplu, pierzi locul de muncă și faci cancer de ficat. 

  • Al doilea tip de situație e puțin mai subtil și apar recurente. Aici ar putea intra, ca și exemplu, situația cu soacra care s-a mutat la ține. În acest caz, nu e suficientă conștientizarea cauzei bolii tale. E nevoie de puțin „efort” din partea ta. Pe lângă schimbarea de care am vorbit anterior, tu va trebui să te auto-observi continuu. Să observi situațiile în care tinzi să reacționezi după vechiul model. Va trebui să fii prezent. Și în mod conștient, să oprești reacția de tip vechi ce o aveai înainte. Deoarece, acele tipuri de reacții sunt adânc implementate în subconștient. Va fi nevoie de ceva timp până ce subconștientul se va obișnui cu noul tip de reacție. Până atunci, oricând poți recădea în boala respectivă. 

 

 

5. Ce ai de învățat din problema respectivă, de ce ți-a trimis-o universul?

Trezirea spirituală e o necesitate, dacă nu vrei să fii eliminat, deoarece natura se debarasează întotdeauna prin selecție de exemplarele slabe.  

 

Cu mult timp înainte, selecția se făcea pe baza forței mușchilor, apoi a frumuseții corpului, urmată de puterea banului (care este preponderent în prezent). Încet, trezirea spirituală începe să se impună în selecția naturală. Vei înțelege astfel că ești una cu TOT, vei alunga competiția, invidia, ura, lupta din viața ta și vei căpăta tot mai multă liniște și pace. În acel loc vei fi ACASĂ! Și atunci vei înțelege că:

  • totul are un sens în univers, 

  • nimic nu se întâmplă în mod aleator, 

  • totul e perfect,

  • viața ta exterioară e doar o reflectare a lumii tale interioare,

  • problemele ce apar în viața ta sunt doar pentru a-ți deschide ochii că ceva nu e în ordine în tine, în felul cum vezi tu lumea. 

Poți să fii ucis de probleme (psihic ori prin boli) ori poți să le accepți și să le rezolvi în pace și armonie, ca într-un dans. Iar cu fiecare problemă rezolvată, să devii un om mai bun, mai evoluat. TU ALEGI, conștient ori nu! 

 

6. Boala apărută din mai multe conflicte.

Se poate întâmpla să ai mai multe programe pornite de evenimente diferite, pe același organ. În această situație, dacă nu o înțelegi, te vei dezamăgi și vei zice că aceste idei, această paradigmă nu funcționează. “Cum se poate? Știu că m-am îmbolnăvit din cauza aia și tot nu mă vindec.” Iar frica se poate instala în acest caz. 

 

Cum zicea Gilbert Renaud (consultant Recall Healing de 18 ani): acțiunea de depistare a cauzelor bolilor e ca o muncă de detectiv, trebuie să devii Sherlock Holmes. Cu puțină stăruință, cu atenție, prezență, auto-observare, îi vei da de capăt. Așadar, subconștientul tău îți va da într-un final soluția. Doar să nu te dai bătut, chiar dacă nu e vorba de o luptă în sine.

 

 

7. Arborele genealogic și programele de pornire.

Fiecare din noi interpretăm situațiile în mod diferit. Prin urmare, aceeași situație de viață va avea efecte diferite în funcție de persoană, în funcție de perspectiva proprie și de convingerile pe care le are fiecare. 

 

Dar de unde vin aceste programări? Păi, am mai zis că, în vederea supraviețuirii, subconștientul memorează tot și predă mai departe generațiilor viitoare acele programe. Deci, tu ai în tine, ca și programe, tot ceea ce au învățat strămoșii tăi din dramele și conflictele lor, iar subconștientul tău știe bine acest lucru. 

 

Conform celor spuse în Recall Healing, foarte importantă este perioada de 9 luni dinaintea conceperii tale, perioada sarcinii și primul an al tău de viață. Acest trio se numește programul de pornire. Tot ce trăiești tu și părinții tăi în această perioada, ca drame ori conflicte, va fi adânc stocat în subconștientul tău și va fi acolo cu tine toată viața, determinându-ți felul de a fi, de a vedea lucrurile și predispoziția ta spre anumite boli.

 

Prin urmare, îți rezolvi conflictul, dar boala revine cu prima situație similară, pentru că ai setarea pentru acel tip de reacție ce vine din sursele amintite. Se poate anula acea setare conștientizând sursa ei, realizând că nu îți aparține.

 

8. Dorința de vindecare trebuie să fie mai mare decât dorința de a sta în boală.

Ce ciudat sună, așa-i? Și totuși, trist dar adevărat. Mulți oameni preferă să rămână în boală pentru avantajele pe care i le oferă, cum ar fi: atenția familiei ori celorlalți din jur, plăcerea inconștiență de a se victimiza, avantajele materiale de pe urma bolii. 

 

O altă situație e aceea când știi care ar fi rezolvarea pentru problema și boala ta, dar nu o poți înfăptui pentru că asta ar implica crearea unui nou conflict (pentru tine ori pentru cei dragi ție) prin rezolvarea primului. 

Ca și exemplu îl putem lua pe cel dat mai sus – cel cu soacra (ceva clasic, nu? ). Cum să o dai afară pe soacră, deși nu o suporți?! Te îmbolnăvești din cauza asta dacă prin ceea ce faci, suferă iubita ta soție. 

Aceste idei au ajutat majoritatea persoanelor care s-au folosit de ele. Cu siguranță vor funcționa și în cazul tău. Însă, dacă nu vezi rezultatele, nu ezita să mă contactezi. Sunt aici pentru a te sprijini, nu uita acest lucru!

 

Cu drag, Paul 

_____________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metodă Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  

De Ce Nu Ne Vindecăm, Chiar Dacă Am Conștientizat Cauza?

09 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!