Adina Achirei / Terapeut Bowen,

Coach, Trainer

 

Sanatatea, darul nostru divin, este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce simti, ceea ce spui si ceea ce faci! Fiind aliniat cu viata ta, toate vin la tine cu usurinta: sanatatea radianta, abundenta, relatiile armonioase. Cu Paul Costea intri din nou în armonie cu tine, pe calea naturala a vietii tale.

Flavius Turcanu / Coach, Trainer

https://educatiavederii.ro

 

Paul Costea iese din tipare prin tot ceea ce face, iar asta il face unic si special. Iar metodele sale functioneaza deoarece au la baza legile naturii, ale vietii.

❤️

OPINII

Gabi Badaluta / Psiholog,

Psihoterapeut si Autor

 

Este o bucurie sa il întalnești pe Terapeutul si Life Coach-ul Paul Costea. Cel mai mare atu a lui este ca trateaza cauzele emotionale ale bolilor cu mare profesionalism și respect fata de omul din fata lui. De asemenea, recomand cu caldura si cursurile lui Paul!

...unul din cele aproape 8 miliarde de suflete de pe acest Pamant. Intrebari de genul: cine suntem, ce suntem, de ce suntem aici, incotro ne indreptam, ce este viata, ce este constiinta, de ce existam, ce sunt fricile noastre, de ce ne imbolnavim și cum ne vindecam?... si multe altele, m-au “chinuit” toata viata, ca si pe multi altii. 

Trezirea din 2012 mi-a dat peste cap toata realitatea. Și abia atunci am pornit cu adevarat pe drumul cautarii de raspunsuri, iar viata mea a inceput sa insemne o evolutie continua, studiu si implementare a lucrurilor invatate. 

Tot ce am studiat cu pasiune in acesti ani, m-a ajutat sa ma inteleg mai bine atat pe mine insumi, cat si pe ceilalti. Am devenit astfel un bun cunoscator in Cauzele Emotionale Ale Bolilor (Noua Medicina Germanica), Recall Healing, NLP, Hipnoterapie, Life Coaching. Aceste discipline odata insusite, mi-au oferit solutii la aproape toate problemele oamenilor. 

In cautarile mele, m-am intersectat cu spiritualitatea (inclusiv Kabbalah), care m-a apropiat cu adevarat de viata. Am inceput sa ma aliniez tot mai mult cu viata, ceea ce m-a facut sa simt altfel iubirea si energia vindecatoare, pe care le pot acum transmite oamenilor din jurul meu... iar după întâlnirea cu mine, nu mai pot fi la fel, ceva se schimba si în ei!

DESPRE MINE

COPYRIGHT © 2021 - Paul Costea
TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCA
GRATUIT

DONEZ

Iti place munca mea? Ma poti sprijini cu o donatie. Orice suma ma ajuta sa pot continua pe acest drum, sa pot oferi valoare oamenilor, sa ii ajut in evolutie, transformare, vindecare! :)

CHL TOTAL TRANSFORMATION SRL
Sanmartin, Bd Felix Nr.393
J05/486/2020
CUI: 42361884
NR CONT: RO87BTRLRONCRT0544209801

 

email: contact@paulcostea.ro

tel.: +4 0771 527 996