CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Eu, într-o zi, acum câțiva ani, în Anglia, în mașină, în drum spre lucru. Grabă mare, în întârziere. Cu toată graba, eram liniștit, fiind în armonie cu viața, cu ceea ce este (deoarece spiritualitatea și NMG făcea parte din viața mea deja de câțiva ani). Deodată, un gând își face apariția în mintea mea și nu-mi dă pace: am plătit eu oare taxele pentru mașină? Îmi verificasem contul bancar cu o zi în urmă și observasem că nu figura nicăieri că mi s-ar fi retras contravaloarea taxei de drum lunare. Era vreo 16 lire, deci nu o sumă mare. Și gândul mă tot rodea: dar de ce nu au luat ăștia banii?

 

Ca să pot să revin la starea mea zen - ca să mă liniștesc - a trebuit să opresc să verific ce se întâmplă. Am introdus în Google "verificare taxă de drum". Am intrat pe site-ul guvernului, unde mi-a cerut numărul de înmatriculare. După ce am introdus numărul și am dat ok, am rămas șocat - mașina mea, pe lângă că nu avea taxa de drum, avea expirată și verificarea tehnică (care figurează în același loc, pe aceeași pagină de net). Deeeci, eu circulam de 2 luni fără verificare tehnică și cum în Anglia totul e automatizat, mi-au restricționat și posibilitatea de a plăti taxa de drum pe acest motiv! Vaaai!

 

M-a luat cu transpirații, inima a început să îmi bată gata să îmi iasă din piept și simțeam că îmi arde fața. M-au năpădit tot felul de gânduri. Îmi umblau atâtea scenarii prin cap încât și pe cei mai buni regizori din Hollywood i-aș fi amețit. A fost groaznic! Cum să mai am curajul să merg acum la lucru? Și apoi, cum mai ajung acasă? Cum să conduc mașina când nici să apăs pe accelerație nu pot de la tremurat?! Dacă mă prinde poliția pe drum? Să îmi ia permisul ar fi ca și cum mi-ar rupe picioarele. Nu puteam să cred, eram terminat!

 

După vreo 10 minute de coșmar (care au fost ca un iad pentru mine), am reușit să pornesc, în sfârșit, de pe loc. Mă uitam în stânga și în dreapta să nu apară ceva. Oglinzile s-au înfierbântat de la atâta contact cu ochii mei. Simțeam că mă adânceam tot mai mult în gândurile mele și nu mai reușeam să ies. M-am liniștit puțin doar când am ajuns în parcarea firmei, însă nu suficient încât să am o zi normală de lucru. Eram zombi... 

 

 

Totuși, timp de 2 luni, cât n-am știut de problemă (că circul fără verificarea technica), am circulat în perfectă armonie, fără să am vreun stres. Ciudat, nu?

Această mică poveste reală, dar exagerată (cu sensul de a se potrivi în peisaj), este identică cu tragediile pe care le trăiesc milioane de oameni când află un diagnostic medical.

 

În momentul în care apare deja o suspicine (fără măcar să fie concretă) sau, mai grav, li se etalează un diagnostic "sigur", oamenii intră într-un cerc vicios din care cu greu mai pot scăpa. Chiar dacă duc cu ei o boala de ani de zile, când aud pronosticul medicului, tot felul de frici vor pune stăpânire pe viața lor, poate și disperarea.

 

În acel moment vor vedea negru în fața ochilor și își vor pierde orice imagine legată de viitor - care va părea sumbru - ca un perete negru în fața ochilor. Nici măcar nu își vor pune problema că acea manifestare poate că face parte din viața lor de ani de zile și nu au avut până în acel moment nicio problemă cu ea. De fapt, au dus o viață normală și tot așa ar fi dus-o în continuare.

 

Manifestările corpului – așa zisele boli – nu sunt aici ca să ne omoare (dar frica o face), exceptând câteva cazuri în care apar complicații. Aceste excepții pot fi datorită prelungirii nerezolvării problemelor, prin urmare, a creșterii exagerate a tumorilor, care pot produce astfel blocaje interne.

 

 

Dar ce știe medicul despre noi, despre viața noastră? Nimic! Prin urmare, el nu va putea decât să ne ascundă simptomele pentru a ne liniști. 

 

Este ca și cum s-ar defecta mașina (boala). Acest lucru fiind semnalizat la bordul mașinii printr-un beculeț roșu (simptomul), iar mecanicul (medicul) ți-o “repară” prin simpla scoatere a siguranței, ca să nu mai apară eroarea la bord (ascunderea simptomului). Este mașina reparată cu adevărat în acest caz? Nu. Dar mecanicul ți-a dat impresia că a reparat-o prin acțiunea lui! 

 

Și totuși, asta facem și noi când mergem la medic! De ce această luptă cu simptomul? Pentru că am fost învățați să confundăm simptomul cu boala!

 

Tocmai de aceea, are o valoare de neestimat munca doctorului Ryke Geerd Hamer, inițiatorul NMG-ului - deoarece el te învață adevărata origine a bolilor. Iar această înțelegere îți va da o pace de nedescris. Ceea ce se transformă în frică la un om normal, pentru tine devine doar o joacă. Iar cel mai important, îți dă înapoi ȚIE responsabilitatea propriei sănătăți. Și nu vei mai putea arăta cu degetul niciodată spre nimeni, ca să cauți vinovați dacă nu te-ai vindecat. 

Sper că după citirea acestui articol privești dintr-o altă perspectivă diagnosticul. Dă SHARE să-i ajuți și pe ceilalți să afle aceste informații, poate au și ei nevoie. Îți mulțumesc! 

...

Din suflet pentru tine, 

Paul Costea - Life Coach ❤️

Dă LIKE paginii PAUL COSTEA PAGE pentru noi articole interesante! 😊

Ne vedem pe https://paulcostea.ro

Diagnosticul Ucide – scenariu bazat pe fapte reale

21 septembrie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

Articolul precedent:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!