CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Poate fară să-ți dai seama încerci să deții controlul asupra situațiilor din jurul tău, doar ca să obții ce vrei? In acest caz, întreabă-te: oare controlul este chiar ceea ce ai nevoie pentru a obține ce vrei de la viață sau este doar o iluzie? Adevărul este că poți să obții la fel de bine ceea ce îți dorești cu o abordare diferită, una mult mai sănătoasă - în armonie cu viața. 

 

Poate ai observat că de fiecare dată când ai încercat să controlezi o situație, lucrurile ți-au ieșit conform planului. Iar acest fapt te-a făcut să crezi că doar prin control poți să realizezi ceea ce vrei.

 

Dar, hai să vedem cum stau, de fapt, lucrurile în ce privește controlul!

 

Dacă și tu simți nevoia sa controlezi tot pentru a obține ce vrei, nu ești singurul! Există foarte mulți oameni care sunt de-a dreptul obsedați de control. Ei cred că acesta este un instrument puternic de supraviețuire și că dacă nu ar folosi controlul, ar fi pierduți. Oare chiar așa este, ori doar li se pare? Ori poate așa este structurată mintea lor, încât să creadă acest lucru?

 

Atunci când lucrurile ți-au ieșit cum voiai, ți-ai pus problema că poate așa trebuia să fie? Dar dacă controlul este un program, un conflict interior? Dar dacă Universul creează lucrurile în așa fel încât să se întâmple exact cum crezi tu că le-ai controlat să fie? Și cu fiecare eveniment, situație rezolvată prin control (și bifată de către tine), această iluzie crește. Totodată problema crește - conflictul crește. De ce? 

 

Ține minte: sensul problemelor noastre de viață este evoluția!

 

Asta înseamnă că Universul îți crează iluzia controlului, deoarece controlul este pentru tine o problemă. Astfel, îți va da situații peste situații, în mod ciclic, de o intensitate tot mai mare. Adică, o bucurie interioară tot mai mare, pentru că observi că și de data asta lucrurile au ieșit bine prin control. 

 

Doar că, dacă tu nu observi sensul acestei iluzii a controlului, (care nu este altceva decât un conflict al controlului), la un moment dat vei face “bummm”! Adică, va veni în viața ta o situație care să te învețe minte, ca să înțelegi această iluzie… și îți va da viața peste cap doar ca să îți înveți lecția. 

 

În astfel de situații, oamenii se pot îmbolnăvi brusc grav; ori pot să pățească un accident care să îi pună în scaun cu rotile… sau chiar să îi ucidă! Și asta doar ca să-i oprească din control, să realizeze că nu pot controla lucrurile.

 

În concluzie, decât să continui a controla situațiile, mai bine să curgi cu viața, să lași lucrurile să-și urmeze cursul lor firesc, normal. "Be like water, my friend" (adică - Fii ca apa, prietene) - după cum spunea Bruce Lee, care a fost un om foarte spiritual. Crede-mă că vei fi mult mai dobândit așa. Și vei observa că poți să-ți atingi țelurile la fel de bine, fără să folosești dram de control! 

 

 

Atinge-ți Țelurile Fără Control!     

 

Dar cum? - mă vei întreba. Prin intenții, scopuri clare de viitor combinate cu încrederea totală în tine și în viață! 

 

Fă ceea ce îți place cu adevărat, îndrăznește să ai visuri mari, eliberează-ți gândurile și lasă-le să realizeze ceea ce îți dorești cu adevărat! Alege ceva care te pasionează cu adevărat, creează-ți visul în jurul lui, vizualizează-l și concentrează-te asupra lui - ca și cum l-ai avea deja! 

 

Atunci când îți pui o intenție clară, se întâmplă un lucru "ciudat" în câmpul tău cuantic: acel lucru devine real. Dacă se îndeplinește ori nu depinde de încrederea ta - adică de cât crezi în faptul că se va întâmpla ori vei avea acel lucru. De fapt, conștiința nu face diferență între un Ferrari și un pahar, de exemplu. TU dai valoare lucrurilor! 

 

Orice este posibil, poti crea ori deveni orice, depinde doar de TINE!

 

Recomandarea mea este să te observi și să te oprești la timp din a controla lucrurile. Controlul este o iluzie! Folosește mai degrabă această metodă simplă a intenției, combinată cu încredere și vei vedea diferențe mari în viața ta. Controlul te ține într-o stare de stres continuu. În schimb, puterea intenției te face sa curgi cu viața, ceea ce îți oferă liniștea și pacea de care ai nevoie, pe care o căutăm cu toții... 

 

Reține un lucru: atunci când folosești puterea intenției, orice gând negativ - convingere că nu se poate - te vor sabota. Schimbă-ți gândurile pentru a-ți schimba viața. Mintea modelează gândurile, fie că sunt pozitive sau negative. Așadar, alege-ți gândurile în mod responsabil, pentru că Universul îți reflectă gândurile exact așa cum le vezi. Deci, începe să lucrezi la convingerile tale, chestionează tot ce credeai că știi despre viață. Viața ta se va schimba drastic în bine. Succes! 

 

Cu mult drag, Paul

Iluzia Controlului

03 septembrie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!