METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!

 

SERVICII

Nu ai acces? Detalii despre Cursuri:

Click pe imagine

Click pe imagine

Click pe imagine

Dacă ai făcut cursurile gratuite, ai obținut câteva noțiuni despre o altă abordare a bolilor, problemelor.

 

Recomandarea mea este să nu te oprești aici. Precum ai înțeles din aceste cursuri ori Webinarii, scopul vieții este evoluția. Rămâi pe acest drum și pune în practică tot ce ai învățat. Iar dacă te blochezi pe undeva, sunt aici, la un apel distanță, te aștept la o consultație! Și nu uita de celelalte cursuri și de taberele mele de transformare, de eliberare, de resetare! 

 

Ai aici, mai jos, o listă cu toate cursurile mele, prin care te pot sprijini în evoluția ta. Dă click pe cursul pe care l-ai achiziționat în prealabil la secțiunea SERVICII, pentru a-l adăuga în contul tău. În emailul achiziționat ai primit și codul de reducere, ca să nu îl plătești încă o dată.

Dacă dorești să accesezi un curs achiziționat, dă click pe butonul "Accesează Cursuri"
și loghează-te, folosind emailul și parola. Dai click aici și dacă dorești să accesezi cursurile gratuite la care te-ai înscris deja.

Dacă vrei și mai mult, înscrie-te la seriile "Maratonul de Webinarii Gratuite", care vor fi accesibile în fiecare lună.

 

Vei fi înștiințat prin email de fiecare dată, așa că nu trebuie decât să fii atent la emailurile mele! Vei primi astfel, multă, multă informație gratuită!

Chiar dacă este gratuit, "Problemele Specific Feminine" este un curs complex, care te va ajuta foarte mult în înțelegerea și rezolvarea problemelor cu specific feminin. 

 

Pentru a avea acces la cursuri, trebuie să ai un cont pe platformă. Dă click pe cursul gratuit pentru a-ți crea un cont. 
 

Dacă ai deja un cont pentru că ai achiziționat anterior un curs, în loc de creare cont, intră pe logare și adaugă acest curs, "Problemele Specific Feminine" la contul tău, pentru a-l putea accesa.

Bine ai venit pe pagina de MEMBRI. Asta demonstrează că știi bine ce vrei de la viață, că vrei să evoluezi, că vrei să treci la un alt nivel de conștiință. Vindecarea înseamnă evoluție și nu ascunderea simptomelor. Daca ai înțeles acest lucru și rezonezi, locul tău este aici!
Aici te poți înscrie la cursurile gratuite. Tot aici poți accesa cursurile achiziționate. Pentru a achiziționa cursurile mele, te invit să accesezi secțiunea SERVICII din meniu ori să dai click AICI! Nu te descurci? Contactează-mă! Sunt aici pentru tine!

Această Pagină Este Dedicată Membrilor

Accesează Cursurile Tale

Loghează-te În Contul Tău

DESCARCĂ GRATUIT

COPYRIGHT © 2023 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

Contact:

CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996