CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Ai fost creat pe acest Pământ cu un corp perfect sănătos, fără boli și fără suferințe. Însă ți se întâmplă lucruri în viață care te afectează emoțional atât de tare încât îți creezi tot felul de conflicte. Aceste conflicte provoacă reacții ale corpului, alterandu-ți sănătatea într-un fel sau altul. 

 

Poate nici nu-ți dai seama în ce moment al vieții tale ți se poate întâmplă un “ceva”, pe care nici măcar nu-l bagi în seamă. Dar cu trecerea timpului, acest “mic ceva” se poate transforma într-un coșmar nesfârșit. 

 

Așa-zisul coșmar - probleme de sănătate - poate să-ți apară de la o situație care ți s-a întâmplat când ai fost copil. Pentru tine, în acel moment, probabil că era un lucru nesemnificativ, pe care însă l-ai trăit conflictual la nivel subconștient. 

 

De aceea, e important să mergi adânc în problemă până să găsești rădăcina care a declanșat conflictul și să o elimini. Noua Medicina Germanică (NMG) și Recall Healing (RH) este ajutorul de care ai nevoie pentru a conștientiza momentul în care ți s-a declanșat acel conflict și cum să-ți gestionezi emoțiile corect.  

 

Noua Medicina Germanică te învață cum funcționează biologicul tău și cum emoțiile care stau în spatele fiecărei boli îți pot afecta sănătatea corpului. 

Recall Healing te ajută să găsești momentul exact când ți s-a declanșat conflictul, inclusiv dacă erai în pântecul mamei tale.  

 

Ca să vezi cum funcționează NMG și RH îți voi povesti o întâmplare cu o persoană care și-a rezolvat o problemă pe care o avea de o viață întreagă. A fost conștientizarea cea mai rapidă din toată cariera mea. 

Imediat după Tabăra de Resetare pe care am avut-o în februarie la Felix (Oradea), am pornit spre București cu mașina. Am luat cu noi unul dintre participanți care venise la tabără cu avionul. Pentru a ține privată identitatea persoanei, îl vom numi Ștefan.  

 

Când am intrat în munți și au început curbele, Ștefan m-a rugat să merg mai încet, deorece are rău de mașină. Îi era teamă să nu vomite, mai ales că stătea în spate. L-am întrebat de când are probleme cu serpentinele la călătoriile cu mașina. El a spus că aproximativ de când avea 9 ani, adică de mai bine de 20 de ani.

 

În acel moment mi-a venit în minte tot ce am învățat de la mentorul meu de Recall Healing, Gilbert Renaud, și am dedus că problema lui provenea din perioada sarcinii. 

 

După spusele lui Gilbert Renaud: 

“Ori de câte ori trăim o experiență negativă în viață, subconștientul nostru merge înapoi la perioada sarcinii, o retrăiește și o aduce în prezent. De ce? Pentru că este cea mai importantă perioadă, peste care a trecut cu bine și astfel ea rămâne că punct de reper pentru toată viață!”

 

Deoarece 9 ani corespund celor 9 luni de sarcină, întrebarea mea a fost: 

- Știi cumva cum a fost nașterea ta? 

- Pfuuu, am avut o naștere grea, după cum mi-a povestit mama.

- Hmmm și cum era “tunelul” spre ieșire, la naștere? Mă gândesc că a fost unul urât, cu multe zdruncinături, frici și cu stare de rău, așa-i? - am continuat încrezător.  

- Da, să știi că m-am născut după un lung travaliu, mama a suferit mult, poate și eu! - a răspuns Ștefan. 

- Cum te simți acolo în spate, în mașină, nu ca într-un tunel? Realizezi că, de fiecare dată când ești în mașină în spate, retrăiești nașterea, când ai trecut cu dificultate și traume prin “tunel”?!" - am mers eu mai adânc cu interogarea. 

 

În acel moment, s-a instalat tăcerea! Eu conduceam, iar el a tăcut minute în șir. L-am lăsat în pace pentru că simțeam prin ce trece. Începuse să tremure imediat după ce îi spusesem acele cuvinte. L-a luat și cu transpirații în același timp. 

 

Se pare că acea întrebare i-a atins punctul sensibil ce a cauzat trauma încă din momentul nașterii. Iar acest conflict l-a urmărit de atunci tot timpul. 

 

- Așa-i că acum stai și te gândești cum de nu îți mai este rău și nu îți vine să vomiți? Mă gândesc că nici nu-ți vine să crezi acest lucru - am rupt eu tăcerea după un timp. 

 

- De unde știi? - m-a întreabat el mirat, cu zâmbetul pe buze.

- Pentru că am simțit imediat că am atins cauza problemei tale. În aceste momente de “ahaaa”, se fac conexiunile între părțile minții fragmentate. Iar subconștientul realizează “de ce”-ul și astfel hotărăște că nu mai are nevoie de acea reacție de supraviețuire. Așa ne vindecăm în cazul tuturor bolilor! 

- Uaaauuu, ce simplu este, acum că am înțeles! Incredibil!" - spuse el.

 

Aceea a fost clipa în care a avut loc conștientizarea cauzei care i-a declanșat problema răului de mașină. Totodată, a fost momentul vindecării lui instantanee.

 

Deși e greu de crezut, chiar atât de simplu este! Cunoștințele acumulate în urma studiilor pe care le-am făcut în ultimii zece ani despre NMG și Recall Healing, mi-au deschis orizontul spre o nouă înțelegere și percepție a bolilor și a cauzelor lor. 

 

Trebuie doar să înțelegem cum funcționează la nivel simbolic structura minții noastre care se ocupă de supraviețuire. 

 

Momente de conștientizare cum a avut Ștefan nu sunt unice - oricine le poate trăi, oricine se poate vindeca! Trebuia doar să ai cunoștinte despre NMG și Recall Healing ca să poți găsi calea spre vindecare! 

 

Cum reușești acest lucru? 

  • înțelegând cum funcționează biologicul tău;

  • căutând adânc în trecutul tău până găsești rădăcina problemei tale; 

  • conștientizând trauma care ți-a creat conflictul. 

 

Sper că vei reuși și tu să-ți rezolvi problemele care-ți afectează viața. Să ai conștientizări care să-ți aducă liniște și pace sufletească. Să ai parte de VINDECARE, și de ce nu, să eviți îmbolnăvirea!

 

 

Eu îți urez sănătate și deschidere spre acest tip de înțelegere! Sunt aici pentru TINE! Nu ezita să mă contactezi pentru a avea cât mai multe conștientizări și să ai o viață sănătoasă - fără medicamente! 

 

Cu mult drag, 

 

Paul Costea - Life Coach 

 

https://paulcostea.ro/

O Vindecare Instantanee De La Răul De Mașină

15 iulie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

Articolul următor:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!