METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!

 

Du-te la:

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

AFLĂ MAI MULTE

Vezi și:

20 iunie 2022

Resetează-ți Mintea Pentru O Viață Liniștită Și Echilibrată 
- Prin Tabăra De Resetare

De multe ori poate spui ori observi că viața e nasoală, că lumea a luat-o razna, ori că oamenii sunt răi, că totul e pe dos. Este ceva “normal” să ai asemenea trăiri, în starea actuală (de nebunie - vorba lui Eckhart Tolle) a umanității. Acestea îți creează tot felul de conflicte și frici - și simți că parcă nu mai scapi de suferință. 

 

Ceea ce însă poate nu știi este că suferința nu este necesară! Cum spunea Eckhart Tolle: “Suferința este necesară până realizezi că nu este necesară”. Și într-adevăr! Se poate ieși din acest ciclu al suferințelor. Poți să te vindeci, să treci la un alt nivel de conștiință - care este lipsit de victimizare, frici și luptă. Lupta este în noi, dar o vedem în afară. Pentru că totul se află în noi, totul pornește din noi. 

 

Eu am realizat aceste lucruri începând cu 2012, când am fost la primul curs de Noua Medicină Germanică, combinat cu spiritualitate. Atunci s-a schimbat totul. Am observat că făceam și eu aceeași greșeală ca majoritatea - de a nu lucra cu ei înșiși, ci de a rămâne doar la teorie. De aceea, am început să implementez tot ce învățasem pe parcursul anilor. 
 

Deci, pe lângă sutele de cărți citite și cursuri la care am participat, am luat parte și la o mulțime de tabere/retreat-uri, unde integram adânc lucrurile cunoscute deja. Iar asta a făcut diferența în viața mea! Am început să percep diferit lucrurile!

 

Pe parcursul evoluției mele, am întâlnit și am urmărit oameni speciali - cu o vastă experiență - de la care am învățat multe lucruri interesante și profunde. 

Aș dori să menționez câțiva dintre ei: Gilbert Renaud (Recall Healing), Barnai Roberto (NMG), Nicolas Barro (NMG), Joe Dispenza, Eckhart Tolle (Puterea Prezentului), Bruce Lipton (Epigenetica), Ghislaine Lanctot (Mafia Medicală), etc.

 

Prin multă muncă, atenție și perseverență, am reușit să ajung la un alt nivel de conștiință. Liniștea și pacea au pătruns în viața mea și au rămas acolo. Am reușit să ies din frici și victimizare… și am devenit creatorul conștient al vieții mele. 

 

Găsește-Ți Echilibrul Într-Un Loc Divin 

 

Dacă vrei și tu să aduci echilibru în viața ta, să te simți pătruns de liniște și pace, atunci locul tău este la Tabăra de Resetare. Vei deveni un alt om, fără victimizare - stăpân pe viața ta. Te vei simți eliberat, fără panica și frica care te-au limitat până acum. 

 

Am creat această tabăra, punând în ea esența a tot ce am primit în ultimii 10 ani. Am implementat tot ceea ce am experimentat pe pielea mea și am văzut că funcționează, toată experiența mea din sutele de terapii - pentru ca tu să primești suportul necesar care să te ajute în evoluția ta. Elimini astfel greșelile și problemele apărute în drumul tău. Am bătătorit drumul pentru tine!

 

Nu Te Mai Lăsa “Condus” De Frici Și Gânduri Negative 

 

 

Tu cum procedezi cu fricile tale? 

Zi de zi te confrunți cu tot felul de frici, cum ar fi: - FRICA - să nu iei o ciupercă când mergi la ștrand, că o să întârzii la lucru, că tu ori persoanele dragi ție o să pățiți ceva, că o să te îmbolnăvești ori o să te accidentezi. Le poți face față ori te macină până te îmbolnăvesc? 

 

Pentru a scăpa de fricile tale, trebuie, în primul rând, să înțelegi că toate fricile sunt create de mintea ta. 

 

Ca să-ți demonstrez cum funcționează aceasta, urmează acest exemplu: aprinde o lumânare și trece-ți mâna prin flacără. Observi că flacăra nu te arde? Exact așa e și în cazul fricilor și problemelor tale. Ele nu sunt atât de grave precum par. În plus, nici măcar 1% din ele nu se materializează - Ai observat acest lucru? Totul se întâmplă în mintea ta. 

 

Ai știut că nouă ne trec prin minte în jur la 20000 de gânduri zilnic? Iar fără ca tu să realizezi, majoritatea acelor gânduri sunt negative. Ele produc, la rândul lor, emoții negative. Pentru a te elibera de aceste gânduri și emoții, o bună practică este meditația, în care te axezi pe respirație. În timp, gândurile o să fie tot mai puține, tot mai puțin insistente și o să aibă o putere tot mai mică asupra minții tale. 

 

Similar celor menționate mai sus, tu poți să faci diverse exerciții acasă, pentru a trece peste problemele tale. 

 

O Schimbare De 180° În Viața Ta 

 

Însă, dacă vrei să treci la un alt nivel de conștiință, pentru ca TU să ai o viață sănătoasă și echilibrată, te invit la Tabăra De Resetare, organizată de mine. Aici vei practica toate acele exerciții (plus multe altele), dar la un nivel mai profund. Astfel, vei simți că probleme tale nu mai au sens, că gândurile negative dispar. 

 

O să facem multe exerciții - mersul pe jar, cacao party, respirație dinamică, jocuri de eliberări emoționale, yoga, meditație - care te vor elibera mai ales de traumele trecutului, precum și de strămoșii tăi, care trăiesc prin tine și îți afectează viața. Toate acestea se fac sub îndrumarea unui personal calificat. 

 

Tabăra se organizează periodic, de 3-4 ori pe an. Înscrierile au început deja, locurile sunt limitate. Vom accepta doar 12 persoane, ca să ne putem focusa pe problemele fiecărei persoane în parte. Dacă vrei să ai o  viață mai echilibrată, mai sănătoasă, mai liniștită, rezervă-ți locul astăzi. Viața ta nu va mai fi la fel! 

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre tabără, accesează acest link!

 

Sau dacă vrei să te înscrii, te rog să mă contactezi, ca prim pas, la tel. +40771527996! 

DESCARCĂ GRATUIT

COPYRIGHT © 2023 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

Contact:

CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996