METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!

 

3799 lei, dacă te înscrii

până în 15 sept!

Ce Spun Cei Care Au Participat La Tabăra de Resetare

GARANTAT

100%

 

BANII INAPOI

Dacă nu ești mulțumit, te voi recompensa cu peste 30% din prețul taberei, oferindu-ți cursul Bazele Vindecării 
Holistice ( în valoare de 699 lei), precum și o consultație bonus (în valoare de 449 lei). 

100% Satisfăcut sau Compensație din Prețul Taberei

Iulian

Maria K

"Problema mea cea mare era depresia, pe care o aveam de ani de zile. Asta era așteptarea mea, să o las acolo. Din teoriile prezentate a doua zi de tabără deja am înțeles foarte multe și am avut o grămadă de conștientizări. Lucrurile au început să se aranjeze în capul meu. Paul parcă mi-a transmis energia lui, care mi-a cuprins tot corpul. Zi după zi m-am simțit tot mai liniștită și mai liberă. Toate exercițiile au avut un impact profund asupra mea și pot să spun cu mare bucurie că am lăsat acolo depresia și îi mulțumesc lui Paul pentru asta. Este incredibil! Recomand aceste tabere tuturor celor care vor să facă ceva cu viața lor, care vor să schimbe ceva, să iasă din victimizare și din zona de confort, care vor să se vindece! Iți mulțumesc, Paul!"

"Mdaaa. Tot ce știam despre realitate s-a clătinat la această tabără ținută de Paul. Am realizat că trăim o iluzie, o viață care nu este a noastră. Acum am înțeles, în sfârșit, de ce vedem noi toți lumea așa cum o vedem, cate lucruri, idei, convingeri ni se bagă pe gât, cât de ușor putem fi manipulați! Am demontat din temelii mitul că bărbații nu plâng, pentru că am plâns ca un copil de mai multe ori în acele zile și nu îmi este rușine de acest lucru. Din contră, o spun clar și răspicat! Paul, omule, sigur ești om?"

 

Ce ne spune invitatul nostru special, Shamanul Bodhi:

 

"Intră in lumea sacră a naturii tale, prin ceremonii și ritualuri shamanice de vindecare. Te invităm intr-o călătorie magică cu susținerea noastră. 

 

Mulți dintre voi au mai experimentat și au simțit prin trăire directă cum ne susțin în călătoria de autocunoastere și reîntoarcere "acasă" minunatele sesiuni de respirație (vom invăța si experimenta mai multe tipuri de respirație). Spun "minunate" pentru că sunt transformatoare datorită cantității imense de prana adusă in corp. Prana creează mai mult "spațiu" interior, putem observa ușurința, eliberarea, claritatea, stabilitatea și coerenta care se instalează.

 

Respirația este inima noastră,  susținătoarea vieții. Prin această călătorie, accesăm corpul emoțional, prin respirație accesăm subconștientul nostru: emoții care sunt blocate,  traume din corp, nașterea - daca a fost grea, vieți anterioare, putem accesa o parte bucuroasă din viitor, talentele noastre. AERUL - spiritul lui Dumnezeu. Atunci când vrea sa influențeze corpul, mintea o poate face prin controlul respirației. De asemenea, prin controlul respirației ne putem liniști mintea.

 

" Dacă respirația ta e limitată în vreun fel, tot asa iti va fi și viața."( Michael Grant White)

Zâmbete!

Bodhi 

Shaman Profesionist

 

Bodhi este pe calea spirituală de peste 15 ani. Din dorința de a afla cine e, a aprofundat mai multe căi spirituale cum ar fi yoga, taoism, tantra, buddhism, shamanism și advaita vedanta. Prin aceste căi a practicat și tehnici avansate de respirație, meditațiile transcendentale, vipassana și introspecția. Maestrul lui drag, lângă care tot ce nu era autentic s-a dizolvat, este Mooji Baba.

Paul Costea

Life Coach și Hipnoterapeut

 

Creatorul cursului Bazele Vindecării Holistice. 
Fiind un coach spiritual, el ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente. 
Specializat în: Conscious Healing, Noua Medicină Germanică (Cauzele Emoționale Ale Bolilor), Recall Healing și Hipnoterapie. 

Lumi

"Scriu aceste rânduri printre lacrimi de bucurie și de eliberare. Ceea ce am experimentat la aceastătabără a fost dincolo de tot ce aș fi putut înțelege cu mintea conștienta. Atât Paul cât și shamanul sunt foarte profesioniști în ceea ce fac. Am plâns, am râs, am avut toate emoțiile posibile… și m-am eliberat. Chiar dacă eram de o vreme pe calea spirituală, abia acum face sens tot ce știam înainte de tabără. Și pot să spun că eram în capcana spiritualității, la fel că mulți alții. Acum văd mult mai clar lucrurile și stiu exact calea pe care voi merge. Paul, te salută un om liber."

Maria P.

"Parcă am așteptat această tabără o viață întreagă. Își merită pe deplin numele de tabără de resetare. Asta și face: ne resetează la o nouă viață, dincolo de ce îmi puteam imagina. Nu am crezut că în 5 zile se poate face așa o transformare în conștiință! M-a atins profund tot ce am experimentat în aceste zile! Iar cel mai interesant este exact ce spunea Paul, că, pe lângă pacea interioară pe care o vom avea după tabără, ni se va schimba chiar și realitatea fizică. Este incredibil cum se asează lucrurile. Daca până la tabără îmi apăreau o grămadă de situații de stres, după tabără au venit din ce în ce mai rar. Nu credeam că există așa ceva. Paul, iți mulțumesc din suflet. Ești deosebit!"

Marti

"Eu am avut încredere în potențialul acestui om, numit Paul, pentru că îl știam de mai mult timp și ne-am mai intersectat! Și totuși, a reușit să îmi creeze multe surprize plăcute. Lacrimi peste lacrimi am vărsat în mai multe rânduri, ba de eliberare, ba de bucurie, de fericire! Tabăra a fost intensă încă din prima zi, când am participat la mersul pe jar și la ceremonia de cacao. Paul zicea că țelul mersului pe jar era să realizăm cât de iluzorii sunt fricile noastre. Și a avut dreptate! Iți mulțumesc pentru tot și abia aștept următoarea tabără!"

Zoltan

"Tensiunea creată în ultimii 2 ani (2020-2021) și-a spus cuvântul și în viața noastră. Eram absorbiți de evenimente, iar tabăra lui Paul pot să spun că a fost salvarea noastră, a familiei. Ne-a transformat total viața! Simt din nou bucuria vieții, văd o speranță în viitor, iar lucrurile se schimba în bine pe zi ce trece. Iar, cel mai important, am ieșit din frică, lucru pe care nu îl înțelegeam înainte. Am plecat la tabără cu multe așteptări și pot să spun că toate s-au îndeplinit cu mult peste ce mi-aș fi imaginat. Într-un cuvânt, a fost magic! Iți mulțumesc, Paul! Ești minunat și faci o treabă extraordinară pentru noi, pentru umanitate!"

Ce Spun Cei Care Au Participat La Tabăra de Resetare

 

Taberele de resetare trecute au avut un mare succes. Cu toții am trăit niște experiențe care ne-au schimbat viața. Iată câteva din părerile celor care au fost prezenți...

Ești Pregătit(ă) Să-ți Învingi Fricile Și Să-ți Transformi Complet Viața?

ÎNSCRIE-TE ACUM

Ceremonia de RAPE

 

Conexiune Spirituală Pentru Vindecarea Minții Și Stresului Extern

 

Rapé este un preparat shamanic puternic și curățător, făcut dintr-un amestec de plante amazoniene. Baza majorității pulberilor de rape este un tutun amazonian, cunoscut și sub numele de Mapacho. Mapacho este adesea folosit de un șaman în timpul ceremoniilor de vindecare, pentru a ajuta la curățarea energetică a spațiului, protejând participanții de spiritele rele.

 

Pentru strămoșii străvechi și șamanii tradiționali, acest tutun sacru este considerat una dintre cele mai vindecătoare plante ale pământului. Energia acestui tutun ajută la împământarea și stimularea corpului, astfel încât cineva să poată obține claritate și conexiune în vremuri dificile.

 

Amestecat cu cenușa alcalină a copacilor sacri și a ierburilor medicinale, rapé este creat printr-un proces ritualic de măcinare care ajută la invocarea spiritelor plantelor din el.

Bazele Vindecării Holistice

 

Nivelul Tău De Sănătatate Este Direct Proporțional Cu Nivelul Tău De Conștiință

 

Sănătatea ta depinde de tine. Conștiința te-a creat cu un corp perfect - fără boli.

 

În spatele fiecărei boli se află conflicte emoționale și convingeri gresite create în subconștientul tău prin programele primite de la străbuni.

 

Ele îți crează bolile și suferințele. Doar înțelegând aceste lucruri, vei ști cum să elimini cauzele și să ajungi la eliberare. 

 

În această etapă a taberei vei afla care sunt legile pe baza cărora funcționează viața, cum îți formezi realitatea și cum te îmbolnăvești. Vei înțelege cum să te vindeci natural - fără medicamente.

 

Informațiile din cursul Bazele Vindecării Holistice, explicate de Paul, vor fi prezentate pe ecran. Cursul este interactiv. Se vor dezbate și întrebările primite în formularul pe care l-ai completat la înscriere.

 

Nu te îngrijora, vei beneficia de anonimitate dacă preferi acest lucru.

Ceremonia de Cacao

 

Eliberări Emoționale Amplificate De Substanțe Sacre Oferite De Natură

 

La ceremonia de cacao, se bea o cană cu mai multe ingrediente preparate de Shamani. 

 

Ingredientele adăugate: masa de cacao, scorțișoară, miere, nucșoară și altele. Acestea vor forma o băutură sacră cu proprietăți afrodisiace ce va duce la eliberări emoționale profunde. 

 

Cacaoa are o istorie îndelungată de deschidere a inimii și de stimulare a stării de spirit. Ajută la eliberări de emoții negative.

 

Ceremonia de cacao îți va hrăni atât corpul fizic cât și cel energetic. Este un facilitator al autoreflecției, al trezirii spirituale și îți reechilibrează energiile din organism. 

 

Această ceremonie de vindecare te va ajuta să iei în considerare cine ești, să-ți analizezi speranțele, dorințele și visele, și să renunți la trecut pentru a-ți recăpăta sănătatea.

 

Ritualul de cacao va include multe dansuri, cântece și ceremoniale shamanice.

Ceremonia Focului / Mersul Pe Jar

 

Realizarea Iluziei Fricilor și Eliberarea De Ele

 

Focul permite o transformare rapidă. Oferă calea de a renunța la vechea poveste și dramă, de a transforma, de a reînnoi și de a renaște.  

 

Prin ceremonia focului, îți onorezi lecțiile și vechile structuri de credință punându-le în foc și predându-le Spiritului. Eliberând aceste modele și credințe vechi în foc, te vindeci profund la nivelul sufletului, fără a fi nevoie să le experimentezi în mod direct și fizic. 

 

Ceremonia focului, una dintre ceremoniile de bază în multe tradiții de medicină, are loc de obicei în jurul lunii pline sau noi a fiecărei luni, când vălurile dintre lumi sunt cele mai subțiri.  

 

În trecut, când se iniția în ceremonia focului, se învața cu un profesor câțiva ani și apoi se putea face de unul singur. Acum, șamanii spun că pământul și civilizația noastră sunt în pericol atât de mare încât ceremonia focului ar trebui să fie organizată de oricine dorește să intervină. Focul însuși va deveni profesorul tău și te va anunța imediat dacă intenția ta este pură.

Găsirea Sensului Vieții Și Menirii Proprii

Purificare Celulară De Toxine

Vindecarea Pe Toate Planurile Ființei

Ieșirea Din Victimizare Și Renaștere

Eliberarea De Frica De Moarte

Ieșirea Din Matrixul Fricii

Trecerea La Un Alt Nivel De Constiință

Realizarea Și Integrarea Adevărului

Eliberări Profunde Emoționale

Beneficiile Taberei

Programul Taberei

Trebuie să mai duc mâncare și lichide cu mine de acasă?

Trebuie să mai duc mâncare și lichide cu mine de acasă?

Mâncarea și apa iți vor fi asigurate de noi. Mâncare gătită în casă pentru micul dejun și prânz, cu o gamă variată de fructe. Iar apa va fi pe cât posibil de izvor. 

Pot participa dacă mă aflu sub medicație?

Pot participa dacă mă aflu sub medicație?

Dacă te afli sub orice tratament, te rugăm să descrii amănunțit în formularul de înscriere. Cazul tău va fi analizat și iți vom comunica decizia luată. În cazul în care ești sub medicație pentru boli mentale sau faci dializă, participarea ta nu este posibilă.

În caz că vin cu trenul sau avionul, care sunt procedurile?

În caz că vin cu trenul sau avionul, care sunt procedurile?

Dacă vii cu un mijloc de transport în comun, cineva din echipa noastră te va aștepta la gară sau aeroport pentru a te duce la pensiune. Transportul iți va asigurat gratuit de către noi. 

Pot participa dacă am probleme actuale de sănătate?

Pot participa dacă am probleme actuale de sănătate?

Dacă prezinți probleme de sănătate, te rugăm să le explici amănunțit în formularul de înscriere. 

Împreună cu shamanii vom analiza cazul tău și vom stabili dacă participarea la acest eveniment este sigură pentru tine. 

În general, doar persoanele cu probleme grave la inimă și o stare generală de sănătate foarte alterată nu se califică pentru această provocare.  

Când se plătește avansul și diferența? 

Când se plătește avansul și diferența? 

Plata avansului se face imediat după insriere, prin transfer bancar. Diferența rămasă se va plăti în momentul sosirii la tabără. 

 

De reținut: doar cu plata avansului iți poți asigura locul la tabără. 

În caz că mă răzgândesc, ce se întâmplă cu avansul meu? 

În caz că mă răzgândesc, ce se întâmplă cu avansul meu? 

Din păcate, avansul este nerambursabil. Însă, acea sumă o poti folosi pentru orice alt serviciu al meu (cursuri, seminarii, consultații) sau ca avans pentru tabăra următoare. 

Certificat De Participare

 

La sfârșitul taberei vei primi un Certificat de Participare care atestă prezența ta la cursul "Bazele Vindecării Holistice".

 

Va fi o dovadă că ai toate cunoștințele despre cum funcționează biologicul tău, cum să-ți rezolvi conflictele și cum să eviți îmbolnăvirea.

Întrebări Frecvente (FAQ)

Ziua 5

5

10:00 - 11:00 - Ceremonia de încheiere a taberei

11:00 - 12:00 - Masa de prânz care include o surpriză plăcută

Ziua 4

4

08:00 - 09:30 - Yoga

09:30 - 10:00 - Mic dejun (doar fructe)

10:00 - 12:00 - Sesiuni de integrare - împărtășirea experiențelor avute în seara precedentă

12:00 - 14:00 - Pauză Masa de prânz

14:00 - 15:00 - Meditatie

15:00 - 18:00 - Prezentarea cursului Bazele Vindecarii Holistice

17:30 - 21:00 - Ceremonia de Cacao

21:00 - 24:00 - Ceremonia focului

Ziua 3

3

08:00 - 09:30 - Yoga

09:30 - 10:00 - Mic dejun (doar fructe)

10:00 - 12:00 - Sesiuni de integrare - împărtășirea experiențelor avute în seara precedentă

12:00 - 14:00 - Pauză Masa de prânz

14:00 - 15:00 - Meditatie

15:00 - 18:00 - Diverse exerciții surpriză/provocatoare de eliberări emoționale directe și profunde

18:00 - 19:00 - Pauză

19:00 - 22:00 - Respirație Holotropică

22:00 - 23.00 - Ceremonia de RAPE

Ziua 2

2

08:00 - 09:30 - Yoga

09:30 - 10:00 - Mic dejun (doar fructe)

10:00 - 12:00 - Sesiuni de integrare - împărtășirea experiențelor avute în seara precedentă

12:00 - 14:00 - Pauză Masa de prânz

14:00 - 15:00 - Meditatie

15:00 - 18:00 - Diverse exerciții surpriză/provocatoare de eliberări emoționale directe și profunde

18:00 - 19:00 - Pauză

19:00 - 22:00 - Respirație Holotropică

22:00 - 23.00 - Ceremonia de RAPE

Ziua 1

1

15:00 - 18:00 - Sosirea participanților  

18:00 - 19:00 - Ceremonia de introducere și instructaje legate de tabără

19:00 - 22:00 - Respirație Holotropică

22:00 - 23.00 - Ceremonia de RAPE

Respirația Dinamică

 

Experimentare De Stări Înalte De Conștiință Care Duc La Schimbări Ale Realității

 

Respirația dinamică (sau holotropică) presupune o respirație forțată și foarte profundă, într-un ritm continuu. Aceasta îți va produce o hiperventilare a creierului și a celorlalte celule din organismul tău.

 

Hiperventilarea îți va induce la stări de conștiință pe care nu le poți produce în mod natural. Îți va genera stări de conștiință înalte care duc la schimbări ale realității.

 
Vei continua cu această respirație intensă până ajungi la acea hiperventilare. Apoi te oprești ca să stai în stare de prezență și observare.
 

Respirația holotropică este ghidată de Shamani.

Yoga

 

Modificări De Conștiință Pe Tărâmuri Spirituale

 

Considerată de unii o artă, de alții o disciplină ce trebuie învățată, yoga este de fapt o practică indiană străveche, caracterizată prin meditație și exercițiu fizic, ce poate îmbunătăți flexibilitatea organismului, poate reduce semnificativ stresul și poate, în general, ameliora starea de sănătate.

 

În limba vechilor indieni, sanscrită, Yoga însemnă uniune. Putem afirma că uniunea ce caracterizează yoga este cea dintre minte, corp și spirit.

 

Yoga stipulează faptul că spiritul și corpul pot fi puse într-o uniune și echilibru atât de intens încât ajung să creeze un singur element.

ÎNSCRIE-TE ACUM

ÎNSCRIE-TE ACUM

Doar Ieșind Din Zona De Confort Vei Putea Dezvolta Adevărata Ta Putere Interioară. Explorează Tehnicile Spirituale Extreme Pentru O Vindecare Conștientă.

Recuperarea Propriei Tale Armonii Și Echilibru

 - Corp, Minte Și Spirit - 

Prin Tabăra De Resetare

TESTIMONIALE VIDEO:

Echipa Noastră

 

Eu și invitații mei speciali vom fi alături de tine, să te ghidăm pas cu pas și să-ți oferim tot sprijinul de care ai nevoie.

 

- Paul, organizatorul taberei

EXTRA

REDUCERE

Recuperează-ți Investiția și Ajută-i și Pe Alții!

  • Primești un bonus de 200 lei pentru fiecare persoana înscrisă la recomandarea ta. Prin asta, cei ce vor ajuta alți oameni, se vor ajuta și pe ei înșiși. Eu consider că mai important este ce producem în societate prin asta și nu banul în sine.

 

* Pentru aceste extra bonusuri,

te rog să mă contactezi în privat!  

Pornește pe acest drum în compania altor oameni asemenea ție, care sunt dispuși să-și recapete sănătatea și să revină la starea lor naturală de liniște și pace. 

Tabăra de resetare îți oferă o experiență autentică prin restabilirea conexiunii cu natura. În doar 5 zile vei găsi calea de spiritualitate care îți vindecă temerile și te ajută să descoperi scopul vieții tale.

Îți va permite să vezi adevărul strălucitor despre cine ești și să creezi o legătură mai profundă și semnificativă cu spiritul tău și pământul.

Tabăra De Resetare

27 sept-01 oct 2023

Această experiență spirituală extatică te va alinia mai adânc cu ființa ta, pentru a privi blocajele, fricile și înșelăciunile la care ai căzut pradă.

Prin alinierea cu momentul prezent, vei fi capabil să te observi din exterior, regăsind locul în care mintea este concentrată și liniștită. 

Ofertă Specială! Înscrie-te pană la 1 iul/aug și beneficiezi de 200 lei Reducere!

Activitățile Taberei Care Vor Face O Diferență Imensă În Viața Ta:

ÎNSCRIE-TE ACUM

  • Cazare la pensiune pentru 5 zile 

  • Mic dejun - gamă variată de fructe

  • Masă de prânz în regim vegan 

  • Activități și ceremonii oferite de shamani profesioniști

  • Support 24/24 din partea echipei 

  • Access în grupul de studiu NMG 

  • Certificat de Participare la cursul "Bazele Vindecării Holistice"

 

3999

RON

Prețul Taberei

DESCARCĂ GRATUIT

COPYRIGHT © 2023 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

Contact:

CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Toate acestea la un loc vor produce o profundă transformare la întreaga
ta ființă.

 

De asemenea și alimentația are un rol foarte important în sănătatea ta.

 

Acesteia îi vom acorda o atenție deosebită - vom avea mâncare pregătită cu grijă și cu multă iubire de către profesioniști.

 

Ceremonialurile shamanice te vor duce în alte dimensiuni ale existenței, dincolo de cea fizică. Acest lucru - pe lângă transformarea la nivel celular - iți vor produce o profundă transformare în conștiință.

 

Beneficiile taberei vor fi observate imediat - atât în starea ta de sănătate, în starea ta de bine, cât și în felul cum vei vedea lumea. Nu vei mai fi aceeași persoană, ci vei deveni stăpân pe tine, liber, fără panică și frici.

După această tabără de resetare, nu doar interiorul tău ți se va schimba, ci și realitatea ta fizică. De ce?

 

Pentru că realitatea fizică este proiectată de către realitatea interioară. Astfel, odată instalată liniștea și pacea în interior, realitatea fizică se va alinia cu aceasta.

 

Informațiile teoretice de la tabără vor fi hrană pentru minte. Înțelegerea acestora alungă panica și frica și aduce liniște și pace.

 

Multe din exercițiile taberei au rolul de a surprinde și calma egoul tău. La nivel celular, ai stocate multe emoții, iar diversele exerciții fizice vor elibera acele emoții.

 

Meditațiile și yoga îți vor hrăni sufletul - partea ta sprirituala - și în urma acelor exerciții vei simți împlinire.

O Călătorie Magică Care Îți Va Transforma Complet Viața...

 

Din această experiență unică te vei alege cu o elibrare profundă, fără frici; plină de liniște, pace și armonie.