CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Universul lucrează în așa fel încât nimic nu este întâmplător și totul funcționează cu precizie - în favoarea noastră!


Simt pe pielea mea cum Universul mă susține în permanență. M-a ghidat și m-a condus chiar și în momentul în care aveam nevoie de o "vindecare" a unei probleme majore pe care o aveam de la naștere. De aceea, aș dori să vă împărtășesc azi povestea mea de vindecare. Cel puțin, aparent povestea mea, pentru că e, de fapt, povestea noastră - a tuturor - ca și învățătură de viață.

 
Povestea mea de azi este despre tatăl meu! Nu îl văzusem niciodată în viața mea, nu știam cine este. Știam doar un nume: Costea Paul. Am copilărit fără el, de fapt am crescut fără el. Nu am avut niciodată cui să îi spun “TATĂ”! Și totuși, am făcut față tuturor provocărilor vieții, fără sprijin patern.


Mama cu tata s-au despărțit înainte să mă nasc și ambii și-au refăcut viața. Nu au nicio vină, așa trebuia să fie! Conștiința a creat această poveste pentru mine, ca pe o experiență - ca pe un destin - așa cum trebuia ea să fie! Cine nu înțelege acest mesaj primit de la Univers, suferă!


La începutul acestui an, pe 15 ianuarie, într-o zi de sâmbătă, eram prin București. Urma să particip la niște sesiuni de vindecare prin Constelații familiale în dimineața următoare, așa că mă cazasem în apropierea locației. Mi se părea foarte cunoscut numele străzii. Instantaneu, am realizat unde mă aflu.

 

Mi-am adus aminte că aveam adresa tatălui meu de acum aproape 30 de ani. Așa că am sunat-o pe mătușa mea, sora mamei mele, să îmi dea adresa exactă, care era notată în albumul meu foto de liceu. Am introdus adresa în GPS și când am văzut că este la doar 500 m, m-a atins ceva profund: am simțit că venise momentul să-mi întâlnesc tatăl pentru prima dată în viața mea. Toate lucrurile s-au aranjat pentru asta! 


Și uite, așa am ajuns la ușa lui. A sosit momentul adevărului! Care era probabilitatea să îl mai găsesc acolo, să nu se fi mutat (sau orice altceva), dat fiind faptul că eu obținusem adresa lui cu aproape 30 de ani în urmă?! 


Am sunat, iar când am auzit vocea din spatele ușii, deja am simțit că e el! A deschis ușa, iar eu am început: 


- Bună ziua! Îmi cer scuze! Caut pe cineva la această locație! Pot să vă întreb de când locuiți aici? 
- De după cutremur - spuse el. 

Acum eram deja fără dubii! Da, el e, așa cum am simțit din primul moment. 

- Vă numiți cumva Costea Paul? - îl întreb eu. 
- Da! – spuse el. 
La care îi întind mâna și spun, cu lacrimi în ochi și fața schimonosită de emoții: 
- Costea Paul George sunt…

Deci, nu se pot descrie în cuvinte acele momente! A fost o trăire intensă, maximă, profundă, ce rar experimentezi în viață. 

- Vaaai, nu cred, nu îmi vine să cred, băiețelul meu! Vaaai, că mi-e rău! – spuse el, refugiindu-se în bucătărie. Apoi am auzit de acolo: "Vaaai, că am știut că va veni odată momentul ăsta, să îl întâlnesc pe băiețelul meu drag…"


A avut nevoie de câteva momente bune să își revină, chiar și de o pilulă. 
A fost extrem de greu să pronunț cuvântul TATĂ pentru prima dată în viața mea, la patruzeci și ceva de ani. Îmi stătea în gât, iar când l-am pronunțat, am izbucnit într-un plâns isteric. 


Au urmat trei ore frumoase de emoții, îmbrățișări și povești. Am aflat multe lucruri din trecut pe care eu nu le știam. Mi-a spus că, desi el nu mă căutase niciodată, a vrut să o facă de mai multe ori, însă l-a oprit frica întâlnirii-confruntării cu mine. 


Am înțeles că mă avea în inima lui dintotdeauna. Dovada: o poză înrămată cu mine care se afla de peste 40 de ani deasupra patului său. Și faptul că, atunci când era întrebat câți copii are, el întotdeauna mă includea și pe mine. Frații mei din partea lui, la fel - mă includeau în numărătoare.


Mi s-a schimbat atunci realitatea, pentru că, în sfârșit, l-am primit în inima mea pe tatăl meu! 

 

—---------------------

 

Suntem fructul iubirii dintre părinții noștri, iar ei sunt sprijinul nostru pentru totdeauna. Oricare ar fi relația lor în continuare, noi avem obligația să îi ținem toată viața în inima noastră, să le mulțumim, să îi onorăm, să îi binecuvântăm, chiar dacă viața noastră este prin ei și nu de la ei. Câmpurile energetice ale neamului te vor ține în fidelitate față de părinți și iți vor influența toată viața.

 

Când ai resentimente față de ei, când îi urăști, când îi respingi, tu de fapt te dezrădăcinezi - respingi viața și abundența din viața ta. Viața vine prin mama, iar abundența prin tata! 


Acum am înțeles! Chiar dacă toată viața mea m-am “descurcat” foarte bine, am simțit întotdeauna că am un potențial cu mult mai mare decât abundența cu care sunt răsplătit de Univers. Blocajele mele în abundența nelimitată au fost din cauză că tata nu era în inima mea. 


Reține că abundența vine de la viață prin tata și rezolvă-ți problema (adică adu-l în inima ta), dacă te afli într-o situație similară cu a mea.

 

După întâlnirea cu tata, folosind cele învățate din Recall Healing și discutând cu prietena mea Aliz (reprezentant Recall Healing pe România) mi-am făcut linia vieții. Am rămas șocat să aflu unele detalii care m-au făcut să înțeleg de ce mi-a fost sortit să îl cunosc abia acum pe tatăl meu, la această vârstă. 


După cum spune Gilbert Renaud (fondator Recall Healing): “toată viața experimentăm revenirea ciclică a programelor noastre de supraviețuire, a experiențelor și programelor străbunilor noștri, a perioadei de sarcină. Totul cu o precizie astronomică! Toate se leagă în acest câmp cuantic și este foarte interesant când începi să observi și să înțelegi cum funcționează. Așa ne vindecăm!”

 

—---------------------


Dar hai să vedem câteva “coincidențe”:

 

 

  • Tatăl meu, Costea Paul, a “pierdut” primul său fiu, pe Costea Paul George. Pierderea sa a fost atât de mare încât l-a înlocuit cu Georgeta, așa chemând-o pe nevasta lui; 
  • La începutul relației mele cu iubita mea, mama mea a greșit de câteva ori numele ei, spunându-i Georgeta; 
  • Tatăl meu îi spune soției Gina → iar eu îi spun iubitei mele Gia;
  • Ultimul fiu al tatălui meu s-a născut în aceeași zi cu primul său fiu (adică cu mine), ca și cum prin asta s-a încheiat acel ciclu al procreerii. Este ca și cum Universul l-ar întreba: așa-i că Paul (eu) este acolo în inima ta?!

 
Cunoscându-l pe tatăl meu, am înțeles, în sfârșit, multe lucruri: de ce am unele programe; de ce reacționez într-un anume fel; de ce vorbesc așa mult; de ce mă culc de ani de zile pe la 1-2 noaptea; de ce îmi plac la nebunie dulciurile de când sunt mic; de ce am fost tot timpul descurcăreț în viață; de ce mă mențineam la aceeași greutate. 


Totul datorită fidelității față de părinți - față de tata (în exemplele de mai sus). Iar pentru a le prelua programele, conflictele, comportamentele, energia, nici măcar nu trebuie să ai contact cu ei!

 
Cam atât, pe scurt despre experiența mea care mi-a schimbat viața. Ziua de 15 ianuarie 2022 va rămâne în memorie pentru totdeauna! 


Este frumoasă viața asta! Învață și TU să o trăiești fară limite. Nu lăsa frica să te condiționeze și să te țină în traume și probleme.


Cu drag,
Paul 

 

 

 
P.S.: Pentru a ieși din matrixul fricii, te invit la tabăra mea de resetare. Aici vei avea parte de o experiență spirituală extatică, care te va alinia mai adânc cu ființa ta, pentru a privi blocajele, fricile și înșelăciunile cărora le-ai căzut pradă. Viața ta nu va mai fi la fel! Pentru mai multe detalii despre tabără, accesează linkul - https://paulcostea.ro/tabara-de-resetare 


Îți mulțumesc! 

TATA - Povestea mea de vindecare

28 septembrie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

Articolul următor:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!