CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.

 

C.I.F. 42361884

 

Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor

 

contact@paulcostea.ro

 

+4 0771 527 996

 

Contact:

COPYRIGHT © 2022 - Paul Costea

TERAPIE IN ARMONIE

DESCARCĂ GRATUIT

Până când nu aveam încă cunoștințe de Noua Medicină Germanică, știam doar ce am învățat de când am fost mic – că trebuie să fug urgent la medic dacă mă doare ceva. Ne-au fost implementate aceste teorii cum că “nenea doctorul” ne dă tratamente ca să ne facem mai bine. Aceste teorii nu fac altceva decât să ne țină în frică. 

 

De fapt, când iei tratamentul prescris de doctori, acesta nu te vindecă, ci doar îți atenuează simptomele! De multe ori, nici nu îți atenuează simptomele ci te trimite la operația ca să extirpe răul din tine. Si totuși simptomele nu sunt decât un semnal de alarmă care te avertizează că ceva nu este în regulă în viața ta, că ceva te supără sau nu îți dă pace.  

 

Dacă e să te iei după teoriile “științifice” dovedite de ei – teorii care se schimbă la câțiva ani, incât nici nu mai știi ce să crezi – ajungi să mori din cauza panicii și fricii induse de ei… Și pentru ce? Doar ca să îți spună că e din cauza predispoziției la acel “rău”, ori transmiterii genetice, ori datorită stresului – pentru că nu știe să dea un răspuns mai plauzibil! 

 

Și chiar asta este ideea – să te facă să nu știi nimic. Să iei asupra ta bolile cu care te diagnostichează autoritățile superioare (medicii), doar pentru că primești rezultatul unor analize făcute de niște mașinării sofisticate. Autorități care cred că știu mai bine decât ține care sunt trăirile tale, care sunt situațiile tale de viață, emoțiile, problemele cu care te confrunți și la care nu le găsești o rezolvare.

 

Pe baza acelor rezultate, îți dau tratamente care sunt pline cu chimicale, pe care le mai și plătești! În caz că ești mai “norocos”, ți le plătește statul, care sunt de fapt tot banii tăi, că doar plătești contribuție pentru sănătate la stat. Iar acele chimicale îți fac mai mult rău decât bine, deoarece ascund un simptom, dar în același timp îți provoacă alte zeci de dereglări. Până la urmă, ajungi să iei medicamente cu pumnul. 

 

STOP! Chiar nimeni nu vede asta?! Sau cei care le văd lasă lucrurile să decurgă pentru că altfel își pierd pâinea cea de toate zilele? Iar ceilalți sunt așa de bine bombardați cu informații, încât ei efectiv știu sau cred că așa e bine, că este spre binele nostru. Ba chiar îți și demonstrează că e așa, invocând tot felul de argumente “științifice”.

 

 

Tocmai am găsit pe net o carte de medicină generală și am trecut prin ea din curiozitate. Nu îmi aduc exact aminte la care boli am citit, dar la toate se zicea ceva de genul: organul respectiv nu mai funcționează corespunzător pentru că a crescut nivelul de chestie X sau Y din corp și astfel s-a produs o anume boală, care se “tratează” astfel, etc. Dar nicăieri nu scria concret cauza pentru care a crescut nivelul de X sau Y. Iar la toate aceste lucruri se aduc chiar si dovezi științifice. Însă, dacă tu vii cu o altă teorie, pe baza căreia, oamenii s-au vindecat timp de secole, înainte de implementarea sistemului actual, ești privit ca un ciudat, nebun, neștiutor, necitit.

 

Și totuși există zeci de alternative care dau rezultate, dar acelea nu au baza științifică, nu sunt recunoscute. În cazul cancerului, de exemplu, mor 85-90% din oameni, din cauza citostaticelor și razelor. Acestea fiind singurele tratamente de 50 de ani încoace, în ciuda miliardelor de dolari investiți în “războiul” împotriva cancerului. Iar când are careva curaj să spună că știe cazuri concrete în care s-au vindecat oameni de cancer, li se spune că-i pur noroc, s-a întâmplat vreo minune, ori că îi ceva caz unicat. 

 

Cu toate acestea, dr.Hamer, care a pus bazele unei medicini prin care se caută și se studiază cauzele care au dus la îmbolnăvire, este persecutat, este trimis la răcoare, îi este retrasă licența și dreptul de a practica – deși a dovedit faptul că a vindecat de cancer 6000 de pacienți din 6500! În timp ce in sistemul medical procentul e chiar invers!

 

Na bine, sigur o să mă întrebe cineva, “dar ce legătură are tot ce ai spus până acuma cu ciupercile?”. Păi are! Pentru că ni s-a implementat ideea că trebuie să ai grijă toată viața de tot felul de pericole, de virusuri, de bacterii, de ciuperci. Dar se uită faptul că ele sunt aici cu noi de la începuturile timpului și din această cauză suntem adaptati să trăim în simbioză cu ele. Iar când sunt găsite într-o cantitate mare în organism, se dă atacul cu antibiotice (anti viață, de fapt, tocmai asta înseamnă!). Să le distrugem, deși ele erau acolo săracele tocmai pentru că organismul avea nevoie de ele în faza de vindecare, pentru a descompune celule create în plus.

 

De exemplu in cazul unei tumori (un mic cancer) de care nu mai avem nevoie, pentru că am rezolvat situația de viață care a determinat-o să apară, bacteriile iși fac bine treaba de indepărtare a ei. Iar această frică de tot ce mișcă, ne ține într-o tensiune permanentă, ca și cum am fi un presso de cafea pe care uităm să îl scoatem din priză. La un moment dat, explodează, nu?

 

La fel se întâmplă și în cazul apariției ciupercilor la picioare. Din cauza învățăturilor pe care le-am primit de când am fost copii, fără să ne dăm seama, facem conflictul emoțional legat de murdărie și ne trezim cu o ciupercă, fără să știm de ce.  

 

 

Am pățit-o și eu, ca mulți alții! Deși s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, îmi aduc aminte ca și cum ar fi fost ieri, când prietenul meu Doru, m-a invitat să merg cu el la ștrand, fiind o zi fierbinte de vară. Când am ajuns la acolo, am trecut pe lângă oameni care miroseau groaznic. Așa că în mintea mea am început să-mi fac tot felul de scenarii: “cine știe ce boli transmisibile au, poate au ciuperci pe care le pot contacta”. Și de aici a început să-mi fie frică ca nu cumva să primesc și eu ceva boli. Am avut grijă să am papucii in picioare ca să nu calc cumva desculț pe unde merg alții. Așa că m-am liniștit un pic. 

 

La un moment dat însă, am avut ghinionul să mă împiedic și să-mi cadă papucii din picioare. Și Vaaai! Am călcat desculț exact pe unde au trecut "jegoșii" ăia. În momentul acela s-a declanșat șocul emoțional-biologic al conflictului – de “murdărie”, de “atac”, de “atentat” la “securitatea” mea. Și astfel mi-a trecut tot cheful de soare, de apă, de căldură, de distracție, de gagici, gândul meu fiind tot timpul la acea fază.

 

“Cum am putut fi așa de împiedicat? Dacă unul dintre indivizii aceia au ciupercă și primesc și eu, ce mă fac?! O să mi se ducă pielea dintre degete, o să am rană, o să îmi pută picioarele, o să trebuiască tot timpul să-mi ascund picioarele să nu vadă lumea că am ciupercă. Nu mai pot, încă așa ceva!”

 

Și continui așa câteva zile: poate că am primit ciupercă, poate că nu. Oricum, conflictul deja îl făcusem în acel moment (al împiedicării). S-au îndeplinit cele 5 criterii care, conform lui Hamer, îți pornesc un program biologic de supraviețuire (o boală): 

  • a apărut pe neașteptate, 

  • a fost trăit în mod dramatic, 

  • a avut un conținut conflictual menținând individul în stres permanent,

  • este trăit în solitudine,

  • nu are rezolvare imediată.
     

După câteva zile, în care îmi tot verific picioarele, mi le miros, îmi dau seama într-un final că frica mea a fost nefondată – se pare că niciunul dintre acei indivizi nu au avut ciuperci la picioare. Cu un aer de ușurare îmi rezolv astfel conflictul! Mă pun și povestesc familiei despre pățania mea, mai și râdem cât de prost am putut fi și ce frici am putut trăi pentru nimic, mă duc apoi în pat și adorm cu un rânjet de satisfacție pe care de mult nu l-am mai schițat. Și când mă trezesc dimineața: Vai de mine! Ce-i asta? De ce mă mănâncă degetele de la picioare, de ce îmi vine pielea jos? La naiba! Și totuși am primit ciupercă!

Dar ce s-a întâmplat de fapt în “fundal”?

 

În momentul șocului emoțional (conflictului de murdărie, atac), organismul meu a intrat într-o reacție de supraviețuire (program biologic). Astfel a pornit o proliferare insesizabilă a celulelor dermale, aflate sub epidermă.

 

Epiderma este stratul exterior al pielii și funcționează ca un strat protector la alcalinitate, aciditate, prin care nu poate să treacă nicio ciupercă. Atunci cum poți să primești ciupercile din exterior? Având în vedere că epiderma și derma provin din straturi embrionare diferite (adică sunt țesuturi total diferite), iar prin epiderma ele nu pot să treacă și nici să existe în ea. Oare puteam primi ceva, tu ce zici? 

 

Rezolvarea conflictul a fost atunci cand am realizat că nu am primit ciupercă. În acelasi moment, în care acea zonă a piciorului, în dermă, apar ciupercile (cu care trăim în simbioză de milioane de ani). Misiunea acestora este de a descompune straturile de dermă proliferate. Iar simptomele de ciupercă a piciorului sunt de fapt descompunerile din faza de vindecare. 

 

Problema cea mai mare este că această ciupercă nu va trece degrabă pentru că ne vom face noi conflicte din cauza simptomelor. Adică, prin ura pe care o vom resimți pentru pielea cu rană, mirosul urât, pentru “murdăria” și “atacul” pe care le vom trăi. În condițiile date, ciuperca nu va trece repede, oricâte antibiotice, creme, sau alifii pentru ciuperci ai folosi. 

 

Ce trebuie să faci, ca să NU ai “norocul” de a “contacta” aceste ciuperci? 

 

  • În primul rând, lasă ideile și frica deoparte cum că ai putea primi de undeva ciupercile. Tocmai invățăturile si convingerile tale gresite produc simptomul. 

  • În al doilea rând, în caz că ți-ai făcut totuși un conflict din asta, nu permite pornirea programului biologic. Pentru că acesta va porni doar dacă se îndeplinesc cele 5 condiții mai sus amintite, conform lui Hamer. 

 

Cum faci să nu permiți pornirea acestui program biologic? 

Trebuie să vorbești despre emoțiile, trăirile și fricile tale – nu despre fapte! În acest fel, nu se va îndeplini condiția “este trăit în solitudine”. Și astfel nu vei mai face niciodată ciupercă la picior. Asta îți pot promite! 

 

Cu drag, Paul 

_____________

 

Ai o părere, o întrebare, o idee, o nemulțumire, o critică? Comentează mai jos, împărtășește cu noi, ceilalți!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, înregistrează-te cu emailul tău ca să afli din timp când postez ceva nou. Ca semn de apreciere, vei primi GRATUIT Metoda Focus Pdf, care te va învăța cum să scapi instant de durere.  Checked

Vine Vara, Hai La Strand… Dar Cu Ciuperca Piciorului Cum Rămâne?

09 iunie 2022
Vezi și:

AFLĂ MAI MULTE

Nu Rata Nici O Postare!

Înscrie-te la newsletter

Mintea conștientă, atitudinea și gestionarea emoțiilor sunt cele care te vor ajuta în misiunea ta de vindecare a corpului și sufletului tău pentru o viață împlinită.

AFLĂ MAI MULTE

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE AUTOR

 

 

Paul este un coach spiritual și ajută oamenii care vor să-și vindece viața conștient, natural - fără medicamente.

Du-te la:

Articolul precedent:

METODA FOCUS

 

Un simplu exercițiu mental poate să îți influențeze în mod direct corpul și să îți amelioreze durerile!

 

Abonează-te la newsletter și DESCARCĂ-L ACUM!

 

După introducerea numelui și emailului, poți închide această fereastră!