Depresia este un program de adaptare care însoțește aproape toate bolile. De aceea este foarte importantă studierea și înțelegerea ei.
Definiția depresiei: Depresia este un pat hormonal (care implică imposibilitatea de a lupta, dar și de a fugi), care apare în urma unei pierderi teritoriale (pierderea partenerului, jobului, casei, afacerii), datorită căreia persoana se simte frustrată, vinovată, autodevalorizata, mizerabilă în interior și nu vede o soluție în viitor, nu vede luminița de la capătul tunelului.
Tulburările anxioase sunt afecțiuni psihologice care pot provoca simptome fizice și psihice severe, inclusiv palpitații, transpirații, respirație dificilă, gânduri iraționale, teamă de situații sau obiecte specifice și retragerea socială - principala cauză fiind stresul exagerat legat de viitor în ce privește propria siguranță și integritate.
Boala mintală se referă la o gamă largă de afecțiuni sau tulburări care vă afectează starea de spirit, gândirea și comportamentul. Exemple de boli mintale includ: depresia, tulburări de anxietate, schizofrenia, tulburările de alimentație și dependențele de diferite substanțe, autism, megalomanie, halucinatii, anorexie, Alzheimer, dementa, ars emotional, bipolaritate, nimfomanie.
După ce Dr. Hamer a descoperit cele Cinci Legi Biologice și cauzele bolilor fizice, a fost firesc să investigheze și cauzele bolilor mintale în contextul Noii Medicine Germanice. Prin studiile scanărilor cerebrale ale pacienților săi, a reușit să stabilească că afecțiunile psihiatrice precum psihozele, stările maniaco-depresive („tulburări bipolare”) sau comportamentele obsesiv-compulsive provin întotdeauna din două conflicte biologice care corespund ambelor emisfere cerebrale. Datorită implicării ambelor părți ale creierului, el a numit diferitele combinații de conflicte „ constelații schizofrenice ”.
Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Ea functioneaza ca un strat protector care separă corpul de mediul extern și are o structură complexă și variată.
Pielea este compusa din 3 straturi principale (epiderma, derma, hipoderma - care la randul lor au mai multe componente) si îndeplinește multiple funcții esențiale, cum ar fi: acoperire și protecție, reglarea temperaturii corpului, sensibilitate și senzații tactile, absorbție și excreție, sinteza vitaminei D, regenerare, aspect estetic.
Pielea raspunde la 3 mari conflicte:
- conflicte de separare - afecteaza epiderma
- conflicte de atac - afecteaza derma
- conflite de autodevalorizare - afecteaza hipoderma
Inima se poate imbolnavi din cauza mai multor emotii ale tale, printre care sunt cele de coplesire, suparare, autodevalorizare.
"Motorul" care misca viata si sistemele de "irigatii" care ne mentin buna functionare sunt de o importanta vitala.
Cele mai cunoscute probleme de aici sunt: miocardita si orice ale boli ale inimii, leucemie, anemie, tromboze, varice, limfoame, probleme cu colesterolul, etc.
- înțelegerea în profunzime a organelor și țesuturilor corpului uman -
Plămânii răspund la frica de moarte. De ce? Pentru că, în condiții naturale, cel mai repede se moare din lipsa aerului. De asemenea, ne-am născut printr-o primă respirație. Deci, respirație = viață, iar lipsa ei = moarte. Așa că, de cate ori, pe parcursul vieții, vom avea o frică acută de a muri, fiind făcută această asociere, creierul va porni o proliferare la nivelul plămânilor, pentru că moarte = lipsa respirației, iar mai mult plămân = mai mult aer - adaptare în supraviețuire.
Sistemul urinar gestionează cantitatea de apă de care avem nevoie, de asemenea, se ocupă de eliminarea toxinelor. Avem aici retenția de apă, care este cea mai periculoasă, mai periculoasă decât cancerele, chiar dacă nu știm asta. Retenția de apă agravează mult orice proces intern, ducând chiar la moarte în unele cazuri.
Sistemul reproducător este responsabil de reproducerea și perpetuarea speciei umane. La femei, sistemul reproducător este alcătuit din organe precum ovarele, trompele uterine, uterul și vaginul. La bărbați, sistemul reproducător include testiculele, canalul deferent, veziculele seminale, prostata și penisul.
Boli ale sistemului reproducător, despre care vom vorbi in cadrul acestui webinar:
La femei: Endometrioză, Sindromul ovarului polichistic (SOP), Candidoză vaginală, Fibroame uterine, Boala inflamatorie pelvină (BIP), Cancerul de col uterin, Boala chistică ovariană, Menstruație dureroasă (dismenoree) , Sindromul premenstrual (SPM), Infecții cu transmitere sexuală (ITS), Infertilitate
La bărbați: Prostatită, Epididimită, Disfuncție erectilă, Infecții cu transmitere sexuală (ITS), Cancerul de prostată, Varicocel, Hipogonadism (deficit de hormoni sexuali), Orchită, Balanită, Infertilitate masculină
În cadrul acestor Module Speciale, vom intra mai în profunzime în înțelegerea funcționării biologicului. Astfel vei primi soluții pentru a opri procesele de îmbolnăvire.
Vei beneficia de o înțelegere temeinică, care te va ajuta mult atât în ce privește sănătatea ta, cât și a celor dragi ție!
Modulele Speciale este format din 10 sesiuni care se vor desfășura LIVE, în timpul weekendurilor.
Corpul uman este alcătuit din mai multe sisteme, care la rândul lor sunt compuse din organe și țesuturi. Fiecare în parte îndeplinește un rol important în procesul de supraviețuire. Menținerea sănătății și a bunei funcționări a organismului depinde de modul în care percepi tu lucrurile. Tocmai de aceea trebuie să acorzi o atenție deosebită corpului tău, ca tu să fii sănătos și echilibrat.
Organele și țesuturile se pot îmbolnăvi în urma unor conflicte nerezolvate, înmagazinate în subconștientul tău. Problemele care apar în viața ta se tot aduna, iar la un moment dat nu le mai poți face față. Atunci emoțiile devin greu de gestionat și se vor stoca pe organele și țesuturile tale.
Doar știind cum să-ți gestionezi corect emoțiile, vei reuși să faci față problemelor create de evenimentele prin care treci. Astfel organele și țesuturile tale nu vor mai fi afectate din cauza conflictelor, prin urmare ele își vor putea îndeplini rolul lor menit în organism.
10 iul 2022
21 aug 2022
30 oct 2022
29 ian 2023
05 mar 2023
23 apr 2023
07 mai 2023
03 iun 2023
25 iun 2023
23 iul 2023
10 iul 2022
21 aug 2022
30 oct 2022
29 ian 2023
05 mar 2023
23 apr 2023
07 mai 2023
03 iun 2023
25 iun 2023
30 iul 2023
Ochii și problemele ORL
Inima, sistemul circulator și limfatic
Sistemul endocrin - tulburări hormonale
Depresia, anxietatea, adicțiile
Sistemul respirator și urinar
Problemele pielii
Sistemul reproducator
Probleme mentale (constelații)
Inima, sistemul
circulator și limfatic
Sistemul endocrin -
tulburări hormonale
Depresia, anxietatea,
adicțiile
Sistemul respirator și
urinar
Problemele pielii
Sistemul Reproducator
Probleme mentale
(constelații)
Gestionarea greșită a emoțiilor îți creează tot felul de conflicte. Din cauza acestor conflicte apare simptomul, care vrea să te anunțe că ceva nu e în regulă în corpul tău.
În momentul în care știi cum funcționează organele și țesuturile, vei înțelege mesajele pe care ți le transmite corpul prin simptom.
Fiecare organ și țesut din corpul tău are funcția lui biologică. Aceste Module Speciale te vor ajuta să înțelegi ce fel de conflicte și emoții îți îmbolnăvește un organ și țesut anume și cum să îți gestionezi corect emoțiile.
Odată ce ai depistat conflictul care ți-a creat boala și ai rezolvat acel conflict - făcând pace în interiorul tău - vei intra în faza de vindecare. Iar Organele și țesuturile tale vor reveni la starea lor inițială. Înțelegând toate aceste principii, TU te vei putea bucura de o viață echilibrată, liniștită și sănătoasă.
Din sistemului conjunctiv fac parte următoarele organe: oase, cartilaje, tendoane, ligamente, mușchi, dinții (dentina și smalt). Ele sunt controlate din măduva cerebrală.
În faza activă a bolii necrozează, iar în faza de vindecare se regenerează, punând straturi suplimentare, pentru a fi mai performante.
Toate acestea (exceptând smaltul) răspund la conflictele de autodevalorizare (nu sunt destul de bun, am eșuat) și implică comparație și competiție.
Din sistemului digestiv fac parte următoarele organe: stomacul, duodenul, ficatul, fierea, gura, gâtul, intestinul subțire și gros.
Sistemul digestiv răspunde la conflicte de îmbucătură - adică, supărări și frustrări pe care nu le poți înghiți, să digeri ori să elimini acea îmbucătură.
Toate organele din acest sistem funcționează pe principii și conflicte similare. Iar nevoia de bază este de supraviețuire, emoția principală fiind frica de moarte.
Sistemul endocrin este un sistem de organe și țesuturi care secretă hormoni în circulația sanguină pentru a regla diferite procese din organism.
Hormonii sunt substanțe chimice care sunt produse în glandele endocrine, cum ar fi glanda tiroidă, glanda pituitară, glandele suprarenale, pancreasul, glandele paratiroide și glanda pineală. Acești hormoni acționează ca mesageri chimici pentru a comunica cu alte celule și țesuturi din organism și pentru a controla funcțiile fiziologice, cum ar fi metabolismul, creșterea și dezvoltarea, reproduerea, răspunsul la stres și multe altele.
Probleme cu sistemul endocrin pot duce la diverse tulburări, cum ar fi diabetul zaharat, boala tiroidiană, acromegalia și sindromul Cushing, printre altele.
În afară de simțul tactil, care acoperă tot corpul, toate celelalte simțuri prin care percepem lumea exterioară își au receptorii în zona capului: ochii, gura, nas, urechi.
Aproximativ un sfert din puterea de procesare a creierului este rezervată simțului vizual. Ochii conțin o mulțime de țesuturi și fiecare are o nuanță specifică.
Receptorii din zona capului sunt alcătuiți din mai multe tipuri de țesuturi. Conflictele care le afectează sunt de: îmbucătură, atac și de separare - cu nuanțele lor - date de funcțiile fiecărui organ.
COPYRIGHT © 2023 - Paul Costea
TERAPIE IN ARMONIE
CHL TOTAL TRANSFORMATION S.R.L.
C.I.F. 42361884
Bd Felix Nr.393, Sanmartin, Bihor
contact@paulcostea.ro
+4 0771 527 996